Magic Monday Seinäjoella ma 19.3. klo 18

Ota viikollesi loistava startti Seinäjoelta! Räväkkä raviuutuus Magic Monday saa maanantain tuntumaan viikon parhaalta päivältä!

Ravien yhteistyökumppani on Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli SAMO. Raveihin on SAMO:n opiskelijoilla ilmainen sisäänpääsy. Lisäksi paikalle pääsee veloituksetta bussikyydillä. Kuljetus starttaa Ilmajoen S-marketin pihasta kello 17 ja Frami F:n edestä kello 17:30.

Ravintolassa on tarjolla purtavaa ja juotavaa opiskelijahinnoin. Sata ensimmäistä saa harvinaisen haalarimerkin. Lisäksi ohjelmassa on peliopastusta, kisoja, arvontaa ja hauskaa yhdessäoloa.

Seinäjoen Magic Monday -rataparina ajaa tuttuun tapaan Lahden Jokimaa. Seinäjoen osalta kilpailutapahtumat alkavat lähdön yksi startilla kello 18:13. Paikan päälle kannattaa kuitenkin saapua hyvissä ajoin, sillä TotoTV:n Magic Monday -studio starttaa jo kello 18.

Kolme ensimmäistä lähtöä ajetaan reippaalla tahdilla, minkä jälkeen seuraa pienoinen paussi. Tämän jälkeen starttaavat Toto65-kohteet, joita ajetaan vuorotellen Seinäjoella ja Lahdessa. Rytmi on kiivas, sillä kaikki kuusi kohdetta lasketaan läpi reilussa tunnissa. Lahden lähtöjä ja Toto65-pelin etenemistä voitte seurata mukavasti ravintoloiden Troikka ja Pruuni suurilta screeneiltä.

Katsomossa tapahtumien keskipisteenä toimii ravintola Troikka. Buffet-pöydässä on tarjolla maukasta ruokaa. 16 eurolla saat syödä niin paljon kuin jaksat! Voit varata paikkasi jo ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Laadukkaat Toto65-kohteet tarjoavat parasta raviviihdettä. Päätöskohde on tasoltaan upea, kun viivalla ovat tulevaisuuden tammatoivo, kaksinkertainen Kasvattajakruunu-voittaja Callela Eliza, väkivahva The Swede, pohjoisen ylpeys Anaheim Kemp, SE-tamma L Dees Maggiesbest ja menestymään tottunut Ypäjä Hereiam.

Onko Toto76-finaalivoittaja Excalibur It viikon pankki? Entä jatkuuko kotiradan Hipatsun kultaputki?

Magic Monday kaupungin sykkivässä sydämessä – tervetuloa!