Pizzaperjantai -ravit Seinäjoella 22.3. klo 18

Huippuraviurheilua ja hyvää ruokaa – siitä on tehty Seinäjoen ravikeskuksen Pizzaperjantai! Kisat käynnistyvät kello 18 (ponilähdöt jo 17:35 ja 17:45), ja ravintola Pruuniin on katettuna monipuolinen pizzabuffet. Ravintola Troikassa on puolestaan tarjolla talon leikettä ja hot wingsejä. Varaa oma pöytäpaikkasi jo ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Pruunissa on lisäksi totopelineuvontaa, ja piipahtaapa illan aikana ravintolassa menestysohjastajiakin kertomassa työstään ja antamassa vihjeitä.

Lisäksi ohjelmassa on kaikille avoin opastettu tallikierros. Tule kurkistamaan varikolle kulissien taakse!

Mukana menossa on myös eduskuntavaaliehdokkaita ja heidän puolueita. Tule jututtamaan Arkadianmäelle mieliviä ehdokkaita!

Radalla nähdään mielenkiintoisia matseja. Lämminveristen kovin voltti käydään 2600 metrin matkalla. Toto75-finaalivoitto vyöllä starttiin saapuva armoton taistelija Excalibur It saa siinä vastaansa paussilta palaavan huipputamman Juliet Alen ja hurjaluokkaisen 08,9-aikaisen amerikkalaisen Your So Vainin.

Muissa lähdöissä pistävät parastaan huippuvireinen tanskalainen Cutthecrap, elämänsä kuntoon kohonnut Buugi, kotiratansa kestomenestyjä Hipatsu, paluuta tekevä huippunimi Fiiling, uskomattoman uransa 306. startin juokseva Metkutus ja kotiradan lahjakkuus Cobolt.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!