Ponikoulun synttäriravit Seinäjoella su 27.1. klo 16

Seinäjoen sydäntalven kilpailutahti jatkuu kiivaana, kun ravikeskus on taas sunnuntaina täynnä tapahtumia. Kello 16 alkavien ravien ohessa vietetään Poniravikoulun synttäreitä. Poniravikoululla on avoimet ovet kello 14-15. Tarjolla on kuumaa mehua ja keksejä. Ohjelmassa on koulun toiminnan esittelyä sekä talutusratsastusta ja poniajelua.

Sunnuntain lähdöt ovat hevosrikkaita ja mielenkiintoisia. Lämminveristen kovimmassa voltissa lähtevät kotiradan kovavireinen kiritykki Stay Alert ja tauolta tuleva voimanpesä The Swede jahtaamaan paalulta starttaavia Star To Be Lovedia, Bonhommea ja Winehousea.

Kakkossarjan voitosta nähdään tasokas taisto Bunker Shotin, Cutthecrapin, Johnny Englishin ja Snowline Cherryn kesken.

Montén Talvimeetingissä lähtee matkaa suosikkina raviratsastuksessa upeasti menestynyt parivaljakko Vanjali ja Liisa Lanki.

Kuskipuolella Pohjanmaan parhaimmiston taidot pistävät puntariin Torvisen veljekset ja päivän kaikissa kärrylähdöissä ohjastava Santtu Raitala.

Paraatipaikat vauhdikkaiden kilvanajojen seuraamiseen löytyvät ravintoloistamme. Pöytävarauksen voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!