Sarkamessu-ravit Seinäjoella to 30.1. klo 18

Seinäjoella käydään Sarkamessu-ravit torstaina kello 18 alkaen – ponilähtö kisataan jo 17:40.Vauhdikkaissa kaviouran kamppailuissa nähdään Pohjanmaan eliittiravit valtakunnan ykkösohjastajien kuskaamina. Tositoimissa ovat Vuoden ohjastajana Ravigaalassa ja Vuoden raviurheilijana Urheilugaalassa palkittu maamme ohjastajaliigan hallitseva mestari Santtu Raitala, kuskiliigan viimevuotinen kakkonen Hannu Torvinen, tämän kauden ajajapörssiä johtava ja nuoremmat virkaveljensä tiukasti haastava legendaarinen Antti Teivainen sekä Pohjanmaan ässä Hannu Hietanen.

Kylmäveristen kovimmassa voltissa seurataan sitä, joko huippuori Fiiling on valmis iskemään taukonsa jälkeen itsensä takaisin kultakantaan. Juha-Matti Paavolan tähti voitti viime keväänä Rovaniemellä suurkilpailu Kirppu-ajon ja jätti taakseen Tähen Toivomuksen, joka kruunattiin sittemmin ravikuninkaaksi.

Lämminveristen ykkössarjan kuumin nimi on kautensa avaava Wicasa Sioux. Menestysvalmentaja Kati Lindsbergin suojatilla on tulosrivistössään kaksi 11-alkuista aikaa, ja viime kaudella ruuna kaarsi viidesti maaliintulon jälkeen voittajaesittelyyn.

Yksi illan seuratuimmista ravureista on alku-uransa kisoistaan puolet nimiinsä vienyt huippulupaus Jamas Vilmer. Oriilla on alla kaksi epäonnistumista, ja torstaina on edessä näytön paikka.

Ravintolamme tarjoavat parhaat paikat ravien seuraamiseen, ja samalla voit nauttia maukasta torstai-illallista. Varaa pöytäpaikkasi jo etukäteen numerosta: 06-428 9200. Ravintoloidemme ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.

Perheen pienimpiä palvelee valvottu leikkipaikka Muksula, missä lapsia viihdyttävät pallomeri, monipuolinen lelutarjonta, askartelupiste ja lukunurkkaus.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!