Seinäjoki: Tangon tahtiin torstaina 9.7. klo 18

Seinäjoen ravikausi jatkuu torstaina klo 18 alkaen Tangoraveilla. Illan ohjelmassa on kymmenen tasokasta lähtöä.

Ravien toisessa lähdössä 5-vuotiaat suomenhevoset kamppailevat paikoista Varsakunkku-kilpailun finaaliin.
Mikkelin 19.7. ajettavaan finaaliin paikkaa hakevat muun muassa Tawastjernan Muistoajossa Vermossa viime keskiviikkona kilpailleista toiseksi sijoittunut Säihkeen Sähinä ja neljänneksi sijoittunut Landen Reino. Kasvattajakruunu-alkuerissä kilpailutauolta radoille palaa vuoden 2019 lämminveristen Oulu Expressin ja Kriteriumin voittanut Raskolnikov Frido. Mukana nelivuotiaiden Kasvattajakruunu-alkuerissä nähdään myös Tapparan Raviliiga-hevonen Marschall Match sekä 2019 kolmivuotiaiden Kasvattajakruunu-finaalissa kolmanneksi sijoittunut Sahara True Lies.

Ravien kuudes lähtö on Kuninkuusravien 2020 nimikkolähtö, jossa radalla nähdään kuninkuus- ja kuningatarkilpailun osallistujaehdokkaita.

Yleisö on tervetullut seuraamaan Seinäjoen torstain Tangoraveja rajoituksia noudattaen. Lippuja raveihin on myynnissä ennakkoon Seinäjoen Ravikeskuksen nettisivuilla osoitteessa seinajoenravikeskus.fi. Huomioithan, että myös kausikorttilaisten tulee ilmoittautua tapahtumaan.

Torstain raveissa Ravintola Pruuni ja ulkoalueen ravintolapisteet palvelevat yleisöä ja tallialueen väkeä.
Ravintola Pruuniin pöydän voit varata ennakkoon raviradan toimistolta, puh 06 4289 200. Huomioithan, että tallialueen ja yleisöalueen välillä kulkeminen ei ole sallittua.

Tervetuloa viettämään torstai-iltaa Seinäjoen Ravikeskukseen!

Vuoden 2019 lämminveristen Kriteriumin ja Oulu Expressin voittanut Raskolnikov Frido nähdään Seinäjoella torstaina Kasvattajakruunu-alkuerässä. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso