Sunnuntai -ravit Seinäjoella 22.9. klo 16

Seinäjoella on edessä raviurheilun täyteinen sunnuntai. Viiden lähdön poniravit alkavat kello 13:30, ja totolähtöihin edetään kello 16. Niitä on luvassa kymmenen kappaletta, eli nähtävää piisaa koko päivän tarpeiksi.

Poniraveihin on ilmainen sisäänpääsy. Lipunmyynti aloitetaan kello 14:30, sitä ennen sisään tulleet saavat jäädä seuraamaan loppupäivän tapahtumia ilmaiseksi.

Illan kolmannessa lähdössä on tositoimissa Seinäjoen oma kimppavarsa, uransa lupaavalla kakkossijalla avannut Ropertto! Ropertton omistajakortilla on raveihin vapaa sisäänpääsy.

Ohjelmassa on Hotel Sorsanpesä Cupin toinen osakisa. Viivalla on kova sakki Kajaanissa viime sunnuntaina väkivahvan juoksun tehneen Tanskan Kriterium-voittaja Bad Moon Risingin, Turun Toto75-kisassa kovaa kolmanneksi kirineen Everest de Ginain ja uuden ranskalaisen Banco des Bordesin johdolla.

Mielenkiintoisten Toto4-kohteiden avainhevosia ovat Lahden Kuninkuusraviviikonloppuna juhlinut Neymar, lahjakas Little Boy Away, kyvykäs mutta laukkaherkkä Rallan Salama ja huipputasokkaassa päätöskohteessa Suomessa debytoiva voittokone Vinci Power.

Illan jo hämärtyessä nähdään vielä hienoja matseja, kuten vuoden voitokkaimman hevosen titteliä jahtaavan Eetin, voimanpesä Menoksin, kanuunakuntoisen Helun Kuvan ja huipputamma Loikkauksen kohtaaminen

Kuskeista paikalla ovat Pohjanmaan parhaat. Heitä saapuu haastamaan Mika Forss!

Ravintola Pruuni palvelee janoisia ja nälkäisiä ravivieraita tarjoten parhaat paikat kilvanajojen seuraamiseen. Pöytävaraukset ravintola Pruuniin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Pruunissa on tarjolla broilerisalaattia, kermaista lohikeittoa, punajuuripihvejä maalaisranskalaisilla tai valkosipuliperunoilla, makkaraperunat ja talon leike. Edellä mainitut annokset sisältävät salaattipöydän antimet. Lisäksi tarjolla on siipiannoksia.

Kahvilapalvelut löytyvät totohallista sekä varikkoalueelta. Varikkoalueella palvelee lisäksi makkaragrilli.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!

Loikkaus/ Juha Länsimäki Kuva: Hanna Laakso