T5 -ravit Seinäjoella 6.4. klo 18

T.Rex tulee – oletko valmis?

Seinäjoen perjantai-illan ravien kirkas päätähti on kautensa avaava armoton voittokone T.Rex. Maan ehdottomaan eliittiin kuuluva ruuna saapuu antamaan näyttöjä kevään kansainväliseen suurkisakauden avaukseen, 21.4. ajettavaan Seinäjoki Raceen.

T.Rex käynnistää neljännen kilpakautensa Tapio Mäki-Tulokkaan treenistä. Kaksikon yhteiset 41 starttia ovat tuoneet huimat 27 voittoa!

”Talvi on sujunut hyvin, ja uuteen kauteen lähdetään luottavaisena. Olisi kunnia-asia olla mukana Seinäjoki Racessa. Koetetaan antaa kisaa varten näyttöjä perjantaina”, kommentoi Mäki-Tulokas.

Vastaansa Mika Forssin ohjastama T.Rex saa vuoden 2015 Seinäjoki Race-kakkosen Big Sky Hurricanen johtamat haastajat.

Illan toinen huipputapaus on lämminveristen Nuorten Sarja. Yhteen iskevät uransa voitolla avannut Feels Like Flying, Feeling Dream, Westcoast Deimos ja muut tulevaisuuden toivot.

Ravintolat Troikka ja Pruuni palvelevat yleisöä täydellä teholla. Syö itsesi kylläiseksi ja seuraa kilvanajot parhailta paikoilta. Voit varata paikkasi ennakkoon numerosta: 06-428 9200. Ravintoloiden ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.

Vauhti kaupungin sydämessä kiihtyy – tervetuloa!