Tangoravit Seinäjoella to 11.7. klo 18

Torstaina ravataan Seinäjoella tangon tahtiin! Kello 18 käynnistyvissä tasokkaissa Tangoraveissa nautitaan ensiluokkaisesta raviurheilusta, kesäillan lumosta ja tunnelmallisesta musiikista.

Raviliput maksavat 7 euroa, ja lipulla saa torstai-iltana Tangokadun lipusta viiden euron alennuksen.

Ravi-illan ykköstähtenä loistaa suurenmoinen Graceful Swamp. Erkki-Pekka Mäkisen silmäterä on voittanut kauden kaikki kuusi kisaansa näytöstyylillä. Superlahjakkuuden kultaketjun koettavat katkaista nousevat nimet Bosse Nice ja Mainio sekä Pohjanmaan parhaimmistoon kuuluvat Special Present ja Lake's Action.

Illan pääpeli on Toto65. Kiinnostavien kohdelähtöjen taistelupareja ovat kotiradan huippukyvykäs Bond Eagle ja väkivahva Masterstroke Aria, kanuunakuntoinen Hevillä ja viimevuotisen kuningatarkisan kakkonen Sävel-Taika, yli puolet uransa kisoista nimiinsä vienyt Feeling Dream ja Vieremällä vakuuttanut Trouble Leader, voittoputkessa purjehtiva Disain ja kova kylmäverikyky Hauan Odin sekä huippuvireeseen kohonnut Sahara Rouge ja Cutthecrap.

Kuskipuolella mukana ovat Pohjanmaan eliitti sekä valtakunnan kärkiohjastajat Hannu Torvisen, Ari Moilasen, Santtu Raitalan ja Mika Forssin johdolla.

Ravintola Troikka on suljettu kesän ajan, mutta Pruuni, totohallin ja varikkoalueen grillit ja kahvilat sekä terassi palvelevat yleisöä täydellä teholla. Pöytävaraukset ravintola Pruuniin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Huippuvauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Tangoraveihin!