Toto -ravit Seinäjoella ma 21.5 klo 18

Seinäjoen kevätkautta jatketaan täydellä höyryllä eteenpäin. Edessä ovat kolmannet peräkkäiset maanantairavit – ja taso on jälleen korkea. Tuplatonni-ilta pyöräytetään käyntiin ponilähdöllä kello 17:45. Yhdentoista lähdön totolähtörumba alkaa kello 18.

Illan ykköstapaus on upeatasoinen Hopeadivisioona-karsinta. Viivalla ovat kohti lämminverihuippua kurkottava William Birdland, vauhtikestävyyden ilmentymä Elliot Boko, voittokone Strait Iron, kovaluokkaiset Gambino Degato ja Grand Ale sekä Hamis Fameraiser.

Suomenhevosten kovimassa sarjassa riittää pelihevosia joka paalulle. Taistoon käyvät Turussa täydellä matkalla valiorajaa hätyytellyt Huvin Viku, talven menestysnimi Veeran Poika ja kuntoutuva Ilon Ari.

Lämminveristen kakkossarjassa Kati Lindsbergin kivikova duo Double Boost – Wicasa Sioux saa haasteen viimekertaisella Seinäjoen-visiitillä hurjan keulasoolon vetäisseeltä ja tuloksen 12,9 pöytään iskeneeltä Badassiltä.

Suomenhevosten kakkosessa mittelevät voimiaan 2600 metrillä voittovireiset Vaarao, Ventta, Sävel-Tähti ja Sentter.

Montén SM-karsinnassa lähtevät hurjat vauhtimyllyt Helmen Vili ja Mökin Tähti tavoittelemaan paalulta pakoon pyrkivää voittoputkessa kisaavaa Vaulammin Helmeä.

Ohjastajista paikalla ovat valtakunnan kärkikaarti Mika Forss, Olli Koivunen, Torvisen veljekset, Santtu Raitala, Seppo Markkula ja Tuomas Pakkanen sekä Pohjanmaan eliitti Hannu Hietasen, Ville Pohjolan, Niko Jokelan ja kumppaneiden johdolla.

Raviradan ravintolat tarjoavat maukasta illallista. Ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Varaa oma paikkasi ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!