Toto4 -ravit Seinäjoella ma14.5 klo 18

Seinäjoen kevätkausi on täynnä tasokkaita ravitapahtumia. Maanantaina mennään taas täyttä vauhtia, kun kilpaa aletaan ajaa kello 18. Ohjelmassa on yksitoista mielenkiintoista ja hyvällä palkintotasolla ryyditettyä taistoa.

Illan kolmannessa koitoksessa karsitaan finalisteja Biofarm Cupiin. Varsasensaatio Landen Paukku on tehnyt tähänastisella urallaan kaiken oikein, ja Jani Suonperän timantti jatkaa kolmen kisan jälkeen vailla tappioita.

Toto4-avauksessa marssittaa kaksikko Matti J. Mäkinen – Mika Forss Suomi-avaukseensa huippusukuisen jenkin Olympic Blue Chipin. Ruunan emä Munis Blue Chip oli loistava kilpatamma, joka tienasi lähes puoli miljoonaa dollaria.

Toisessa kohteessa taistelevat tammat 3 500 euron ensipalkinnosta. Voittoputkea nikkaroiva Boadicea saa vastaansa tiukat kilpasiskot Drop of Loven, Premcos Ladyn ja Luna de Paris'n.

Kolmannen kohteen kuuma kysymys kuuluu: viekö Wauhti jälleen perille asti?

Päätösosalähtö on Toto76-tasoa, kun voitosta vääntävät Teivo GP:n sankari Lindy Poppins, tauolta tuleva Wicasa Sioux, viimeksi muut murskannut ja tasolleen palannut Knox Hanover sekä SE-tamma Heidi Ale.

Kuskeista paikalla on Pohjanmaan kärkikaarti Mika Forssilla, Torvisen veljeksillä, Santtu Raitalalla ja Olli Koivusella terästettynä.

Raviradan ravintolat tarjoavat maukasta illallista. Ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Varaa oma paikkasi ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!Kuvassa Jani suonperä ja Landen Paukku Kuva: Harri Haavisto