Toto4 -ravit torstaina 7.6. Seinäjoella

Seinäjoen kesäkausi käynnistyy torstai-illan vauhdikkailla raveilla. Ohjelmassa on yksitoista lähtöä, ja näistä ensimmäinen lasketaan liikkeelle kello 18:17.

Ravien yhteydessä starttaa uudenlainen some-kampanja ”Ravurin tarina”. Siihen voivat osallistua kaikkien raveissa kisaavien hevosten omistajat, kasvattajat, valmentajat, hoitajat ja ohjastajat. Parhaat päivitykset palkitaan. Käy lukemassa lisätietoa Seinäjoen ravikeskuksen Facebookista ja kotisivuilta!

Monipuolisen ravi-illan ohjelmassa on täydet 16 valjakkoa viivalle kerännyt tasokas Alokasextra, monté ja amatööriohjastajien SM-liigan sekä Maaseudun Tulevaisuus Nordic Cupin osalähdöt. Jälkimmäisessä saavat edellisten osakisojen voittajat Tirehtööri ja Raama vastaansa uudet kovat haastajat, kun lakeuksille saapuvat voittovireessä ravaava Kruunun Prinssi ja nelivuotislahjakkuus Hyvityksen Pyry.

Toto4-peli päättyy tasokkaaseen lämminveriryhmään, missä yhteen iskevät Lapuan lahjakkuus Feeling Dream ja pitkiltä pausseilta palaavat Boy Named Sue, Blady Yalumba ja Rapid Leader.

Lämminveristen kovimmassa voltissa lähtee Proud Leader jahtaamaan Don Pescadorin johtamia paalulta pakoon pyrkiviä.

Kuskeista paikalla ovat Mika Forss, Jarmo Saarela, Santtu Raitala, Antti Tupamäki ja Pohjanmaan parhaimmisto.

Ravintola Pruuni on suljettu kesän ajan, mutta Troikka palvelee tuttuun tapaan. Troikan ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Varaa oma paikkasi ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!