Toto5-ravit Seinäjoella to 14.6. klo 18

Seinäjoen kesäkausi jatkuu torstai-illan urheilullisesti korkealuokkaisilla Toto5-raveilla. Opetuslähdössä klo 17.20 nähdään Seinäjoen kimppahevonen Ropertto. Kilpaa aletaan ajaa kello 18, ja illan ohjelmassa on kymmenen kovaa koitosta. Ravien päätapauksia ovat lämminveristen Nuorten Sarja ja Ponsse & Valio Varsakunkku -karsinta.

Heti illan aluksi nähdään mielenkiintoinen aloittelevien lämminveristen voltti. Viime viikolla kymmenien metrien päähän muista karannut Tiger Vice saa vastaansa Team Ojanperän lahjakkuuden Zogo Matchin ja kovasukuisen Trouble Leaderin.

Nuorten Sarjassa iskevät yhteen uransa hienosti avannut Queen of the World sekä takamatkan suuret lupaukset Cash No Limit ja Hosboss Pezzo.

Upeatasoisessa Varsakunkku -karsinnassa taistelevat finaalipaikoista viisivuotiaat oriit ja ruunat. Viivalla ovat ikäluokan valtikkaa tavoitteleva kotiradan Raggari, kautensa avaava toinen kotimaakunnan ikäluokkatähti Likser, viimevuotinen Oulu Express-kolmonen Tähtisekki, hurjat vauhtivarat omaava Rupeltaja ja viime kisoissaan vakuuttanut Sähköäijä.

Kylmäveristen ykkössarjassa iskevät yhteen Joriini, Lakuri, A.T. Veeti, Veeran Poika ja tuulennopea tamma Loikkaus.

Lisää ykköslaadun raviurheilua nähdään lämminveristen avoimessa ryhmässä, kun vahvan paluun kilpakentille tehnyt Your So Vain saa vastaansa Kultadivisioonissa menestyneen Boys Going Inin, väkevästi Suomessa avanneen Falcon Hålerydin, paussilta palaavan Outlaw Mercin ja kohti huippukuntoa kohoavan Grand Alen.

Illan taistelupari on Toto5-päätöksessä toisistaan mittaa ottavat suuri lupaus Malecon ja tuore Toto76-finaalisankari Fast Time.

Ravien loppupuolella nähdään vielä herkullinen matsi 3100 metrin matkalla, kun voitosta vääntävät tuima tamma Like You, viimeksi voittokantaan palannut Titan AS ja kotiradan treenarin Matti Matinlaurin vahva troikka The Swede – Västerbo Purse – Winehouse.

Kuskeista paikalla ovat Pohjanmaan parhaimmiston ohella Mika Forss, Tapio Perttunen, Santtu Raitala, Jukka Torvinen ja Seppo Markkula.

Ravintola Pruuni on suljettu kesän ajan, mutta Troikka palvelee tuttuun tapaan. Troikan ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Varaa oma paikkasi ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Kesäistä vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!