Tuplatonni -ravit Seinäjoella to 23.5. klo 18

Seinäjoen toukokuu jatkuu kiireisenä, kun torstaina on taas tarjolla vauhtia kaupungin sydämessä kello 18 alkaen! Illan pistää liikkeelle kello 17:45 ravattava ponilähtö.

Tuplatonni-illassa ovat palkinnot ja tätä kautta lähtöjen tasot kohdillaan. Nuorten Sarjassa nähdään huima kaksintaisto huippulupaavan Bosse Nicen ja kotiradan kovan Coboltin välillä.

Suomenhevosten kovin voltti on huippumielenkiintoinen. Viivalla ovat viimevuotinen kuningatarkisakakkonen Sävel-Taika, nousua kohti avoimia sarjoja tekevä ja torstaina kautensa avaava Menoks sekä Toto75-lähdöissä hyvin menestynyt Manionni.

Illalla jatkuu myös suomenhevosten Nordic Cup. Ensimmäisen osakisan voittanut Helkan Urho saa vastaansa uusia haastajia voittoputkea rakentelevan Tuulian Sällin johdolla.

Lämminveristen ykkössarja on illan odotetuimpia tapauksia. Paluun paussilta tekee hurja vauhtimylly President Lindy. Viisivuotiaan jenkkioriin vireen mittaa Suomessa vahvasti avannut Thai Profit.

Kakkossarja käydään haastavalla kolmen kierroksen matkalla. Vahvan kirin perjantaina esittänyt Crystal Bay ja kovavireinen New Life Wheels lähtevät liikkeelle suosikkeina.

Kolmossarjassa hakee paluuta voittojen tielle Kirsi Huhmarsalon tykki Marvel Neat, joka tuli torstaina rajun juoksun tehneenä toiseksi, mutta hylättiin pitkän laukan vuoksi maaliintulon jälkeen.

Kuskeista paikalla on Pohjanmaan parhaimmisto sekä illan jokaisessa lähdössä ahkeroiva Mika Forss ja maan eturiviin murtautunut Santtu Raitala.

Ravikeskuksen ravintolat Troikka ja Pruuni palvelevat yleisöä täydellä teholla. Pöytävaraukset voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Tuplatonniraveihin!

Sävel Taika. Kuva: Anu Leppänen