Ravivalmennus -kirjan julkaisutilaisuus sunnuntaina 17.7. St Michel -raveissa

Uutuuskirja Ravivalmennus kertoo, miten hevosesta treenataan menestyvä ravuri. Kirjan julkistustilaisuus pidetään St Michel –raveissa Mikkelissä sunnuntaina 17.7.2016 kello 11.30. Paikalla tullaan näkemään myös runsaasti kirjassa haastateltuja suomalaisia raviurheilun huippuammattilaisia.

Raviurheilu on heti jääkiekon jälkeen Suomen toiseksi suosituin urheilulaji katsojamäärillä mitattuna, mutta miten hevosesta valmennetaan huippu-urheilija? Harri Lindin toimittama Ravivalmennus vastaa kysymykseen. Kirja kokoaa yksiin kansiin kahdeksantoista suomalaisen raviurheilun kovimman ammattilaisen uransa aikana keräämät näkemykset ja kokemukset. Ravivalmennus ilmestyy 13.7.

Ravivalmennus-kirja käy yhdessä ammattilaisten kanssa läpi ravihevosen uran kaikki vaiheet aina tulevan varsan sukujen suunnittelusta aikuisen kilpahevosen psyyken ja fysiikan hoitoon. Huomiota kiinnitetään myös oikeaoppiseen kengitykseen ja varusteiden valintaan.

Ravivalmennuksen pääosassa on hevosen lisäksi raviurheilun ammattilaisten oma ääni, joka on säilytetty teoksessa alkuperäisenä ja aitona. Kirjassa ääneen pääsevät muun muassa huippuvalmentajat Markku Nieminen ja Pekka Korpi, jotka perehdyttävät lukijan lämminverisen ravihevosen valmennukseen. Heikki Torvinen, Tero E. Mäenpää ja Teemu Okkolin puolestaan johdattavat suomenhevosen valmentamisen saloihin. Kilvanajajan näkökulman tarjoaa Mika Forss, joka on yli 12 miljoonan euron voittosummallaan ja noin 2900 voitollaan eräs kotimaan menestyneimmistä ohjastajista.

Harri Lind (s. 1960) on Suomen arvostetuimpia ravitoimittajia. Monipuolista tietämystä hevosalasta Lind on kerännyt myös hevoskasvattajana ja – valmentajana. Kirja on syntynyt Lindin ja raviurheilun ammattilaisten pitkien keskusteluiden pohjalta.

Kirjan julkistustilaisuus pidetään St Michel – raveissa Mikkelissä sunnuntaina 17.7.2016 kello 11.30. Osoite Mikkelin Ravirata/ Jäähalli, Raviradantie 24 A, 50100 MIKKELI.
St Michel on suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma.

http://www.stmichel.fi
Ilmoittautuminen eetu.alvik@hevosurheilu.fi

Lisätietoja,
Toimittaja Harri Lind, puh 040 0730969, harri.lind@hevosurheilu.fi