Twigs Voici puolustaa Tammavaltikkaansa

Pilvenmäen T76-ravien lähtölistat ovat valmistuneet. Ja mitä lähtöjä saimmekaan! Täytyy odottaa enää kuusi yötä ja sitä ennen lämmitellään jo perjantain hyväntekeväisyysraveissa Express Duon tahdissa.

​Juhlivatko Twigs Voici ja Pekka Korpi toisen kerran Tammavaltikan voittoa? Kenraaliharjoitus Oulussa oli vaisuhko, joten muutkin saavat nyt mahdollisuuden. Kuva: Anne Tapola

Tammavaltikassa Twigs Voici yrittää uusia viime vuoden voiton. Se on suosikki, mutta lauantain Oulun juoksussa ei nähty tuttua supertammaa. Twigs Voici oli sen verran vaisu, että muutkin saavat lauantain päälähdössä mahdollisuuden.

Haastajista Ranch Kelly kestää raastavan temmon, Amazing Soulin, Moonlight Loven, Part Twon ja Demi De Veluwen luokka riittää, Bosses Lily ja Fire Spruce ovat löytäneet taas itsensä, Yahuu Hoss on parhaana päivänään huippuvaarallinen ja Hillbilly Hilda kohtaa ensimmäisen kerran parhaat tammat. Venice oli kutsuttujen listalla, mutta terveysongelmat pitävät sen poissa perinteikkäästä tammakilvasta.

Pilvenmäki Maraton on herkkupala, jossa matkana on neljä kilometriä. Pisin takamatka on 80 metriä ja sieltä lähtevät liikkeelle hurjaakin hurjempi Välähdys ja Köppinen. Huh! Kiinnikuromista on 20 metriä jokaiselle kierrokselle ja ohitettavina mm. viime vuoden voittaja Jussin Veitikka sekä hurjaan iskuun virinneet Villieko ja Hilin Ihme. Ennakkosuosikki on toki kansansuosikiksi noussut Välähdys, voittihan se Kuninkuusravien päätösmatkan 3 100 metriä.

Paikallistähdistämme mukana ovat mm. T. Rex ja H.V. Tuuri.

Jackpot-Forssa

Pilvenmäki isännöi huhtikuussa 2016 peliyhtiö Fintoton järjestämän T76-pelin kaikkien aikojen Jackpot-kierrosta, eikä jackpot jäänyt Tammavaltikkakierrokseltakaan Jackpot uupumaan. Lauantaina Pilvenmäen T76-kierroksella jaetaan reilut 90 000 euroa ylimääräistä rahaa, koska edeltävänä lauantaina 10.9. Oulun T76-kierros muodostui liian helpoksi ja 6 oikein-veikanneet jäivät ilman rahaa.

Tunnelma tulee syksyn parhaassa kunnossa olevien hevosten kohdatessa olemaan varmasti jännittynyt - Tervetuloa nauttimaan aurinkoisista ravipäivistä ja hyvistä hevosista Pilvenmäelle!

Jackpot-kierroksen Satavarma

Jokainen ravikävijä auttaa perjantaina

Jokainen perjantain ravivieras on mukana tekemässä hyvää. Ravien ja iltajuhlan pääsylipputuloista puolet ohjataan hyväntekeväisyyteen. Alueelta voi ostaa hyväntekeväisyysleivoksen ja ravinaisten kakkuarpajaisten tuotto menee myös hyväntekeväisyyskohteille. Hyväntekeväisyysaitioon raviradan vanhaan katsomoon on myös paikkoja vielä jäljellä.

Taina Saarinen (oik.) sekä Mirva ja Miro Happonen kiittävät jo etukäteen kaikkia tahoja, jotka auttavat Hyväntekeväisyysravien kautta paikallisyhdistysten toimintaa.