TEIVO SUMMER PARTY 15.7.16 – tule mukaan juhlimaan!

Mietitkö paikkaa yrityksesi kesäjuhlille? Olisiko mukava lähteä viettämään perjantai-iltaa yhdessä kavereiden kanssa? Teivon Raviradalla järjestetään kesän hauskimmat ravit ja bileet 15.7.16 teemana Teivon 40-v. synttärit!

Ilta alkaa lasten ohjelmalla. Oikeiden ponien, talutusratsastuksen ja muiden kotieläinten paijaamisen lisäksi voi osallistua keppihevoskisaan tai ottaa kasvomaalauksen. Voit myös ilmoittautua mukaan tallikierrokselle ja pääset tutustumaan kilpailijoiden valmistautumiseen illan raveihin. Yleisön ei tarvitse myöskään juhlia nälkäisenä – siitä pitävät huolen ravirata-alueella sijaitsevat lukuisat grilli- ja ravintolapisteet. Myyntipisteiden ja –kojujen myötä on luvassa kunnon markkinameininkiä.


Ravit alkavat klo 18. Yksi lähdöistä on mielenkiintoinen haastelähtö, jossa kohtaa nimekäs joukko Teivon ravihistoriassa vaikuttaneita ohjastajia. Mukaan ovat lupautuneet muun muassa Jorma Kontio,Martti Keskinen, Veijo Heiskanen, Pekka Yli-Houhala, Markku Nieminen, Seppo Sarkola, Mika Forss sekä Heikki Korpi.


Tallialueella kokoontuvat hevosenhoitajat omaan ”luokkakokoukseensa”. Facebookissa on menossa kampanja, jossa haastetaan tapaamiseen mukaan kavereita Teivon mäeltä. Perjantaina 15.7. saattavat kohdata parhaat kaverit, jotka eivät ole nähneet toisiaan vuosiin! Myös tarinoita ja valokuvia kerätään jo etukäteen. Lisää infoa löytyy teivo.fi/luokkakokous –sivulta.


Juhlaravien ohjelmassa on hyväntekeväisyyslähtöjä, joista yritykset voivat ostaa näkyvyyttä. Joka lähdöstä tonni käytetään hyväntekeväisyyteen, jonka kohteen päättää lähdön julkkiskummi. Ensimmäisten yritysten joukossa hyväntekeväisyyslähtöihin mukaan innostuivat Ajopelit, Siipiweikot, Horze, Ihku-baari, Delete. Hyväntekeväisyyslähtöjen julkkiskummit tulevat musiikki- ja urheilumaailmasta ja varmistuvat, kun urheilussa pelataan finaaleissa ja kesälomat alkavat. Mukaan ovat alustavasti lupautuneet muun muassa tennistähti Jarkko Nieminen sekä Tapparan huippulupaus Patrik Laine. Yhteistyökumppanit pääsevät viettämään iltaa kummien kanssa, mutta kummit liikkuvat yleisönkin joukossa jakamassa nimikirjoituksia.


Teivon tavoitteena on saada paikan päälle mahdollisimman paljon ihmisiä ja myös sellaisia, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet raveissa. Lippujen hinnat on tämän johdosta pyritty pitämään mahdollisimman matalalla ja rakentamaan ohjelma, jossa on helppo tutustua ravimaailmaan ja viihtyä.


VIP-alueella viihtyvyydestä vastaavat ”Tartu mikkiin”- suosikkijuontajana tutuksi tullut Sami Hintsanen sekä TV:n ravilähetyksistä tuttu Sara Perttunen. Juhlaillan musiikillinen anti on myös todella hieno. Ravien aikana soittaa duo Meronen & Vesku ja ravien päätyttyä noin kello 21 estradille nousee paikallinen suuruus Mustat Enkelit. Heinäkuinen kesäilta Teivossa päättyy kello 23 käynnistyvään Anssi Kelan keikkaan.


Teivon 40-vuotisjuhlaravit ravataan perjantaina 15.7.2016 klo 16 alkaen. Jos ostaa etukäteen lippupaketteja, tulee yhden lipun hinnaksi ainoastaan 10 euroa. Portilta ostettuna liput maksavat 15 euroa.


Lisätietoja Teivon kesän ykköstapahtumasta löytyy raviradan nettisivuilta osoitteesta www.teivo.fi sekä facebookista. Nettisivuilla olevasta verkkokaupasta voi ostaa myös lippuja 40-vuotisjuhlatapahtumaan. LIPUT MYYNNISSÄ NYT!


Tapahtumaan järjestetään ilmaiset bussikuljetukset Tampereen keskustasta ja illalla Teivosta kaupunkiin.

Valitse mieleisesi paketti tai soita ja räätälöi omasi. Myynnistä vastaavat ravintolapäällikkö

Riikka Manninen puh. 03 3154 8352

toimitusjohtaja Päivi Lehtonen 040 779 5583

Sähköpostitiedustelut teivo@teivo.fi.

TEIVON HISTORIAA

Ensimmäisen kerran Teivon raviradalla kilpailtiin tiistaina 6.7.1976, jolloin uuden ja uljaan ravikeskuksen debyyttiraveja oli seuraamassa lähes 4700 maksanutta katsojaa. Hevosvoimat olivat saapuneet Lamminpäähän tosin jo aikaisemmin, sillä kevättalvella 1976 tallinmäelle valmistuneet tallirakennukset saivat ensimmäiset asukkaansa. Tallinmäen ensimmäisiin valmentajiin kuului muun muassa Seppo Sarkola, joka edelleen tänäkin päivänä treenaa hevosia samassa tallirakennuksessa, jossa aloitti 40 vuotta sitten.

40-vuotisen historiansa aikana Teivo on järjestetty kolmet Kuninkuusravit vuosina 1978, 1995 ja 2011. Kansainvälisen kilpailutoiminnan lippulaivana ovat toimineet UET Grand Prix- kilpailut, joissa on ratkottu 4-vuotiaiden lämminverihevosten Euroopan mestaruudet. UET Grand Prix on ravattu Teivossa vuosina 1988, 1992, 1996, 2003 ja 2009. Teivon tiistai-illan ravit vakiintuivat jo 1970-luvun lopulla keskeiseksi osaksi seutukunnan viikoittaista urheilu- ja vapaa-ajantarjontaa. ”Teivon tiistaista” on myös vuosikymmenten saatossa muodostunut vahva brändi suomalaisessa raviurheilussa.

Vuonna 2016 Teivossa ajetaan kaikkiaan 43 ravipäivää, joista tiistairaveja on 37. Teivon aluetta hevosväen lisäksi vuokraavat omiin tapahtumiinsa koiraharrastajat, urheiluautoilijat, motoristit. Kesäkuussa kilpailutoiminnassa vietetään taukoa, mutta heinäkuussa kilpailukausi jatkuu jälleen täysillä kierroksilla ja keskiössä ovat 40-vuotisjuhlallisuudet. Ravikeskus juhlii pyöreitä vuosia juhlaravien merkeissä perjantaina 15. heinäkuuta ja tällöin luvassa ovat tapahtumarikkaat kesäjuhlat rennolla bilemeiningillä höystettynä.

Lisätietoja tapahtumasta

Päivi Lehtonen

Tampereen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja

sähköposti paivi.lehtonen@teivo.fi

puhelin 040779 5583


Aikataulu


15.00 Alueen portit aukeavat

16.00 Lasten ohjelma alkaa (poniratsastus, keppihevosia, kasvomaalausta, ilmapalloja)

Tallialueella hevostenhoitajien kokoontuminen, ”Luokkakokous”, katso FB Teivon Ravit

18.00 Ravit alkavat

Haasteajo Teivon kuskien kesken

Pirkanmaan ravihistoriaa

Julkkiskummit osallistuvat yritysten kanssa voittajavaljakoiden seremonioihin

Julkkiskummit liikkuvat alueella, tapaavat fanejaan ja jakavat nimikirjoituksia

Vesku ja Meronen soittavat anniskelualueella katsomon pihassa

21.00 Ravit päättyvät ja Mustat Enkelit nousevat lavalle, illan musiikkimeno kovenee

23.00 Mustien Enkeleiden keikka päättyy ja Anssi Kela yhtyeineen aloittaa oman keikkansa

24.00 Ilta päättyy