Äijäravit Teivossa tiistaina 20.11.

Miss Ylöjärvi -finalistit saapuvat taas Teivoon ilahduttamaan myös tallialueen väkeä. Kuva 2017 Veera Palonen.

Teivossa ravataan Äijäravien hengessä tiistaina 20.11.2018 klo 18:00 alkaen.


Ravintola Grand Prix´ssä on tarjolla runsas buffet -noutopöytä miesten makuun ja sopivat juomat kylkeen! Tässä kattauksessa ei laskeskella kaloreita, herkut pöytään yhteistyössä Edun Herkkukeidas ja Tampereen Lihajaloste kanssa. Janon sammuttaa Sinebrychoff. Tässä on loistava tilaisuus viettää vaikkapa pikkujoulut tai hauska ja rento ravi-ilta yhdessä kaveri -työ tai hevoskimpan porukan kesken!

Teivon T5 -kierroksen avauskohteessa Kriterium 2016 -voittaja Ellin Sisu kohtaa kilpailu-uran viimeisiä startteja juoksevan kotiradan Hullumiehen. Tiistain T5- luottohevosen viitan kantaa Mika Forssin ohjastama Angel Raziel.

Naiskauneudesta vastaavat Miss Ylöjärvi 2018 -finalistitytöt, joiden kiertue alkaa Teivon Äijäraveista! Pääosissa ovat hevoset, hyvä ruoka, rento seura ja yhdessäolo! Pelivinkkejä antavat Teivon nimimiehet sekä ohjastajat! Mitä enemmän äijiä ravintolassa, sitä enemmän kunnon äijä meininkiä! Tuu sääki ja tuo kaveritkin!

Äijäravi -paketti a´30e/hlö sisältää ravien sisäänpääsyn, käsiohjelman, buffet- noutopöytäruokailun ruokajuoman kera sekä illan ohjelman. Ravintolavaraukset ravintola@teivo.fi tai
puh. 050 3700 088.

Raveihin sisäänpääsy 5e/aikuinen, lapset alle 18v ilmaiseksi. Käsiohjelma 2e. Portit ja ravintola aukeavat klo 17:00.

Tervetuloa!