Callela Exclusive matkalla kohti kilpailu-uraa

Pilvenmäellä 2.9. järjestetyssä Kimpassa on Kivempaa-tilaisuudessa riitti puheensorinaa neljän kimppavarsan omistajien kohdatessa hevosensa ja toisensa, monille oman hevosen kohtaaminen kasvokkain oli ensimmäinen kerta laatuaan ja innostus oli suuri. Päivä tarkoituksena oli tarkoitus tarjota kivaa sisältöä varsojen omistajaporukoille ennen varsinaisen kilpailu-uran alkua.

”Vähän se hämmästyi kun jäikin radalle yksin” kertoi valmentaja Ville Mäkelä oriin edesottamuksista harjoituslähdössä. En oikein kuullut väliaikoja ja maalipaalukin oli Väärinpäin-ravien takia eri paikassa mutta ajoin 29, viimeisen kierroksen- varsa meni oikein mukavasti siihen nähden, että on treenannut pitkän kesän ainoastaan maalla, pehmeämmällä pohjalla ja yksi rauhallinen hiitti oli alla. ”Eemelillä on kyllä kivat omistajat, erään rouvan mielestä Eemeli meni lämmityksessäkin jo niin kovaa” Ville hymyili.


Eemeli on oikea pr-tyyppi, se on käynyt kahdesti Hämeenlinnassa jäähallillakin sekä Lumiraveissa Ideaparkissa ja lisäksi on ollut muita omistajatapaamisia ravien yhteydessä. ”Eemeli on tosi lunki tyyppi, eikä kotonakaan hötkyile toisten hevosten perään, vaikka tallin ainoa ori onkin” Hevosen hoitaja Maija Svanberg kertoi.