Erottamattomat Jarmo ja Paavo jälleen Riksun kesäraveissa

Riihimäen kesäravikauden toiset ravit juostaan tulevana sunnuntaina. Kauden avausraveissa pari viikkoa sitten yli 1800 katsojaa näki mm. kotiradan Beatboxerin ja Jarmo Villasen suurta voitonriemua. Värikäs parivaljakko on jälleen mukana Riihimäellä, tällä kertaa neljännessä lähdössä numerolla yhdeksän.

Jarmo ja Paavo ottivat yleisönsä Riihimäen kesäkauden avausraveissa. Kuva: Anu Leppänen

Jarmo Villasen silmäterä Beatboxer eli tuttavallisemmin Paavo voitti myös Riihimäen kauden avausraveissa.
"Se oli ihan ennenkokematon fiilis! Olen ajanut kuninkuusraviporukan edessä ja Finlandia-ajo-päivänä, mutta Riksussa sen mölinän kuuli vielä paremmin. Meillä oli vielä parinkymmenen hengen oma faniporukka kannustamassa", Villanen myhäilee.


Janakkalassa sähkömiehenä työskentelevä Villanen treenaa harrastuksenaan yhtä hevosta, ja ”Paavo” on ollut vuosikausia miehen silmäterä. Villanen tunnetaan kuskina, joka osaa ottaa onnistumisista ilon irti ja saattaa tuulettaa maalilinjalla villisti jopa kakkossijaa.


Beatboxer on ollut myös pari viime vuotta luotettava kilpailija, jolla on päässyt ajamaan paljon kilpaa. Parivaljakon yksi merkkihetkistä oli viime lokakuussa, kun Jarmo ja Paavo kirivät Jokimaa Tekee Tähtiä -suurkilpailussa yllätyskakkoseksi.
"Ei harrastaminen voisi olla tämän parempaa. On päästy ajamaan paljon kilpaa ja Paavon kanssa on saatu elää hienoja hetkiä. Sunnuntain starttiin tullaan hyvillä mielin, mutta lähtö on tasokas ja duunia saa taas tosissaan tehdä", Villanen pohtii.


Beatboxer eli Paavo on saanut myös uusia faneja sosiaalisen median kautta, sillä hevosella on omat Facebook-sivut.
"En ole itse niin someihminen, mutta tätä kautta on päässyt opettelemaan. Nyt on tullut paljon tsemppausta sellaisiltakin ihmisiltä, joita en ennestään tunne. Facebook-sivu on siitä kiva, että samalla teen siinä vähän kuin itselleni päiväkirjaa", Jarmo sanoo.


Riihimäen neljännessä lähdössä Beatboxer kohtaa mm. Suomessa debytoivan Rocky Hanoverin sekä Pesiskimpan hevosena tunnetun Carlemanin. Ravit alkavat Riihimäellä sunnuntaina 17.6. ponilähdöllä klo 15.50. Ensimmäinen ravilähtö starttaa klo 16.15.


Lisätietoja Riihimäen raveista: Riihimäen raviseuran puheenjohtaja Ilmari Halinen, puh. 040 510 3556