Hieno suomenhevoslähtö Imatra-Ruokolahti-raveissa perjantaina Lappeessa

Perjantain raveja Lappeen raviradalla isännöi Imatra-Ruokolahden Hevosystäväinseura.
Maailman nopein suomenhevosruuna Nopsan Vauhti

Illan yksi kokokodista on kovin suomenhevoslähtö, joka ajetaan aikatasoituksena eli juostavan matkan määrää hevosen ennätys. Kaikki suosikit tässä Fritz Buttenhoffin Malja-ajossa tulevat pisimmältä 40 metrin takamatkalta. Jani Ruotsalaisen valmennustallista tuleva Piispalan Santeri on päässyt 11-vuotiaana hyvään kuntoon. Viimeksi Mikkelissä se teki hyvän kirin takapareista ennättäen toiseksi. Joutsenolaisen Ismo Truhposen Nopsan Vauhti on maailman nopein suomenhevosruuna 19,9a -ennätyksellään. Paras terä lähestyy, eikä sen menestys jo nyt yllättäisi. Parikkalainen Tas Onnekas palaa tauolta ja sekin yleensä heti hyvässä vireessä. Joukon rahakkain on Pekka Vilpposen ajama Diktaattori. Senkin viimeinen juoksu monte-lähdössä Joensuussa oli voitokas.


Muissa Toto4-lähdöissä on eteläkarjalaisilla hevosilla hyvät voittosaumat. Niin Marja Haakanan Cool Conclusion kuin Timo Toiviaisen Adrienne’s Ami ja Smoky Ray voivat kaartaa perjantaina voittajaesittelyihin.
Helposti perjantain raveihin raviradalle pääsee klo 17.15 Lappeenrannan Koulukadulta starttaavalla ilmaisbussilla. Paluukuljetus starttaa viimeisen lähdön jälkeen, noin klo 21.15.

lisätiedot: Kari Tiainen, p. 0500 493 760