Josveis ja Antti Ojanperä voittivat Pariisin kylmäveriottelun molemmat lähdöt

Pihtiputaalta Pariisiin matkannut Josveis voitti Vincennesin kylmäveriottelun molemmat lähdöt. Tänään torstaina Antti Ojanperän ohjastama ja valmentama ori otti omansa johtavan rinnalta jättäen jälleen taakseen Norjan ja Ruotsin kylmäveriset sekä suomalaiset matkakaverinsa.

Kommentit:


Antti Ojanperä / JosveisOltiin positiivisesti yllättyneitä siitä miten Josveis otti reissun. Hevonen viihtyi ja oli kuin paraskin maailmanmatkaaja, vaikka aina niin ei ole ollut. Suomen ruunat tukeutuivat toisiinsa vieraassa paikassa ja olivat toistensa perään. Kaikki söivät ja joivat hyvin koko matkan ajan. Olosuhteet on todella hienot niin Grosboisissa kuin Vincennesissäkin. Hevosilla oli hyvä olla ja meistäkin pidettiin hyvää huolta. Hieno reissu ja suosittelen kyllä kaikille, joilla on mahdollisuus lähteä mukaan. Tämän päivän startista ajattelin etukäteen, että olisi päästy keulaan. Ei päästy, mutta Jussi ihan tykkäsi juoksupaikasta johtavan rinnalla -rata täällä on niin väljä juosta ja kurvia on matkallisesti vähän. Takasuoran ylämäenkin hevonen polki oikein riskisti. Se oli selvästi parempi kuin sunnuntain startissa. Uskomatonta voittaa täällä toistamiseen.


Jouni Miettinen / Pireus
Hevonen pärjää hyvin reissussa ja ei ollut millänsäkään. Tyytyväisiä ollaan, hevonen teki noraalin hyvän juoksun ja Harri ajoi hienosti hevosen ehdoilla. Hevoset on takaisin Suomessa sunnuntaina ja sitten aletaan katsella jo uutta sopivaa sarjaa.

Kimmo Taipale / Virin Eko
Ehkä matkustaminen ei sovi Virin Ekolle tai jotain. Ei vaan ravi maistunut yhtään. Hevonen ei ollut täällä Ranskassa yhtään samanlainen kuin Suomessa.

Teemu Okkolin / Mökin Tähti
Reissu oli mahdottoman hyvä ja kiva porukka oli reissussa. Hienoa täällä on käydä ja monelle ainutlaatuinen tilaisuus päästä Ranskaan kilpailemaan. Suosittelen kyllä matkaan lähtöä kenelle mahdollisuus tulee jatkossa. Harmittava laukka tuli Mökin Tähdelle tänään -ruuna näkyi olevan aika paineissaan.

Katso tästä: Prix des Pays Nordiques loppusuora

Vapaasti käytettäviä valokuvia

Suomenhevosten aikaisempi menestys Pariisissa