Josveis, Virin Eko, Pireus ja Mökin Tähti starttaavat Pariisissa sunnuntaina 18.2. ja torstaina 22.2.

Vincennesin kylmäveriottelun sunnuntain 18.2. ja torstain 22.2. lähtöihin matkaavat Josveis (valmentaja Antti Ojanperä), Virin Eko (valmentaja Kimmo Taipale), Pireus (valmentaja Jouni Miettinen) ja Mökin Tähti (valmentaja Teemu Okkolin).

Suomenhevosten paikat ratkaistiin Teivon 30.1. tiistain karsintalähdössä, jota hallitsi koko matkan Josveis. Virin Eko, Pireus ja Mökin Tähti kirivät seuraaville kisalippuun oikeuttaville sijoille. Nämä neljä suomenhevosta kohtaavat neljä Norjan ja neljä Ruotsin kylmäveristä sunnuntaina 18.2. ja torstaina 22.2. ajettavissa lähdöissä Ranskan pääraviradalla Vincennesissä.


"Josveis on nyt mukavassa nousukunnossa ja sarjassa aivan hyvin sisällä. Todella mielenkiintoista on lähteä Ranskaan kilpailemaan, ja yritetään kovasti olla kärkipäässä. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin”, Suomen karsintavoittajan Josveisin valmentaja Antti Ojanperä odottaa.

Antti Ojanperä ohjastaa itse Josveisiä molemmmissa lähdöissä. Virin Ekon rattailla nähdään Kimmo Taipale molemmissa lähdöissä. Pireuksen ohjissa nähdään sunnuntaina ranskalainen ohjastaja ja torstaina Harri Koivunen. Mökin Tähteä ajaa sunnuntaina Teemu Okkolin ja sunnuntaina ranskalainen ohjastaja.

Ruotsin joukkue

Eldvin (valmentaja Jörgen Westholm)
Gustav E. (Henrik Svensson)
Hallsta Vinnex (Magnus O Jonsson)
Tand Tuff (Jan-Olov Persson)

Norjan joukkue

Ask Eld (valmentaja Lars M. Søvik)
Søndre Jerkeld (Jan-Eirik Bergesen)
Spik Mollyn (Geir Gudmestad)
Will Prinsen (Anders Lundstrøm Wolden)