Kaikki täällä vauhti päällä -lauantai syksyn kohokohta

Kaikki täällä vauhti päällä -lauantai – koostuu kolmesta tapahtumasta 18.8. Tapahtumia raviradalla klo 11.30-21.30 ja päivä koostuu niin lapsille kuin aikuisillekin sopivasta ohjelmasta.

RYHMÄ HAU RADALLA
Lasten supersuositun piirretyn hahmot Samppa ja Vainu saapuvat raviradalle tanssivat ja järjestävät halitreffit lapsille. Esiintymiset klo 11.30, 13.30 ja 15 – Vahtitornikierros klo 12.30!

TOTO76-RAVIT
Suomen raviurheilun viikon kohokohta Toto76-ravit, joissa jännitystä raviradan puolella tarjoilevat suomalaisten lämminveritammojen parhaimmisto Tammavaltikassa ja suomenhevosten neljänkierroksen Pilvenmäki Maraton. Toto76-ravit alkavat klo 14. Toton Forssan Kaupunkimestari kruunataan myös 76-raveissa ja jos haluat mittelemään paremmuudesta toto-pelien parissa niin lue lisää…

SPEED RACE NIGHT
Toto76-ravien jälkeen vietetään todellinen vauhtijuhla, kun suomenhevoset ja lämminveriset kilpailevat Pilvenmäen loppusuoralle ns. sprinttikilpailun. Speed Race Night-tapahtuma on vauhtia, musiikkia ja maukkaita street food-herkkuja. Speed Race Night-tapahtuma alkaa välittömästi Toto76-ravien jälkeen ja päättyy noin klo 21.30.

Lue lisää...

Tapahtuma on seudun lapsiperheille ilmainen – Ilmaisen sisäänpääsyn seutukunnan lapsille tarjoavat Forssan, Humppilan, Jokioisten, Someron, Tammelan ja Ypäjän kaupungit sekä kunnat.


Sisäänpääsy 10e, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi

Lapsiperhe = lasten kanssa tulevat aikuiset, aikuisia enintään kaksi/perhe


Seuraa tapahtumaa Facebookissa ja kuulet ensimmäisenä mitä tapahtuu!


RAVINTOLAPALVELUT
Alueella kattavat ravintola- ja kahviopalvelut, jotka Ravintola Valtikkaa lukuunottamatta avautuvat klo 11.


Myyntipisteet alueella
– Ravintola Valtikka pääkatsomon 3.kerroksessa avautuu klo 13, runsas lähiruokanoutopöytä ja ravintolapaikka koko päivän ajan 35e/hlö (alle 16-vuotiaat 1e/ikävuosi)
– Alakerran kahvilasta kotiruokalounas(10e) ja keittovaihtoehto (7e), joiden lisäksi grilliherkut ja wingsit, kahviopalvelut ja A-oikeudet
– Tallikahviossa kahviopalveluiden lisäksi keittolounas (5e)
– Terassin myyntipisteellä A-oikeuksin juomat ja illalla streed food-evästä nälkäisille. Muurinpohjalettuja paistetaan myös terassilla.
– Ravinaisten makkaragrilli pääkatsomon takana ja grillistä aidot höyrylihapiirakat ja Kivikylän makkarat
– Pehmis- ja Karkkibaari Toto-hallissa pääkatsomon 2.kerroksessa


Lisätietoja: Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi