Kaustisella sunnuntaina 12.3. ravit alkaen klo 16.00

Totopeleissä voittaja bonuksia ja lähtöjen aikataulut limittäin Halmstadin T75 ravien kanssa

Toton bonusviikot jatkuvat, voittajapelissä 2000e bonus lähdöissä 4-7. Sunnuntaina ajetaan myös Ruotsin Halmstadissa Toto75 ravit jotka limitetään Kaustisen aikataulun kanssa niin että molempia raveja voit seurata tototvn välityksellä. Niin kotona kuin myös paikanpäällä Kaustisen Nikulassa.

Radalla nähdään mielenkiintoisia valjakoita.

Illan seuratuimpiin hevosiin kuuluu ikäluokkamenestyjä Ypäjä Jallu. Jarmo Hietaniemen valmentama ja Veli-Erkki Paavolan ohjastama ruuna oli tärkeimmässä 4-vuotiskisassa Kriteriumissa komeasti kolmas, ja nappasi Kaustisen Pikkupelimannista sekä Oulu Expressistä hopeaa. Kaiken kaikkiaan viime kausi tuotti Ypäjä Jallulle liki 37 000 euron tilin.

Vastus on vuoden avauksessa kovaa luokkaa kotiradan valmentajaliigan hallitsevan mestarin Juha-Matti Paavolan väkivahvan parivaljakon Fiiling – Metkutus johdolla.

Ravien valmentajavieras on orimattilalainen Timo Korvenheimo, joka tuo Nikulaan neljä treenattavaansa. Näistä monté-lähdössä esiintyy Maryland Rose, jonka ohjastajalla Nelly-Janiika Korpikoskella on edessään sähäkkä sunnuntai. Valtakunnan johtaviin monté-kuskeihin kuuluva Korpikoski ajaa nimittäin aiemmin päivällä kilpaa Tornion Laivakankaalla!


Veli-Erkki Paavola ohjastaa kotiradallaan mm. tauolta palaavaa ikäluokkamenestyjä Ypäjä Jallua.