Kaustisen Toto76-kierrokselta lähes 50 000 euron voitto 6 oikein –tuloksella

Viime lauantain Toto76-kierros Kaustisella oli sen verran yllätyksellinen, että yhtään 7 oikein –tulosta ei löytynyt. Kuuden kohteen voittajat tiesi kahdeksan pelaajaa.
St Michel -raveissa on tarjolla pelaajille jackpot, sillä 7 oikein -tuloksia ei löytynyt Kaustisen kierroksella.

Kuusi oikein -tulosten voitto-osuus nousi 7 946,80 euroon. Seitsemän pelaajaa sai voitto-osuuden sellaisenaan, mutta yhdellä voitto nousi 47 680,80 euroon. Pelaajalla oli valittuna kuudenteen kohteeseen kuusi hevosta, mutta niiden joukosta ei kierroksen suurinta yllättäjää Prin Holtzia löytynyt. Kuusi merkkiä väärin menneessä kohteessa nosti hämeenlinnalaismiehen voiton kuitenkin kuusinkertaiseksi.

Voittaneista peleistä viisi oli pelattu Toton nettipelissä. Loput kolme oli pelattu Toto-myyntipisteissä Lohjalla, Sastamalassa ja Jyväskylässä. Sastamalan voitto tuli 9,60 euroa maksaneella Salama-pikapelillä.

Lauantaina jackpot Mikkelissä

Tulevana viikonloppuna Mikkelissä ravataan St Michelin merkeissä. Koska Kaustiselta ei seitsemän oikein -tuloksia löytynyt, on niiden voitto-osuus jaossa Mikkelin lauantain Toto76-pelissä jackpotin muodossa. Lisärahaa on tarjolla 117 470 euroa, joten päävoitto voi nousta jopa 400 000 euroon.