Kultadivisioonakarsinta tammoille, Välähdys avoimessa ryhmässä

Keskiviikon Toto65-ravit ajetaan korkealla profiililla. Lämminveristen Tammatähti on samalla Kultadivisioonan karsinta, josta haetaan paikkoja Seinäjoen joulukuun alun kultafinaaliin. Avoimille suomenhevosille tarjotaan starttimahdollisuuksia. Ilahduttavasti 9 hevosta tavoittelee voittoa. Kaksarissa lähdöissä 4-9 on Bonusta 2000 euroa/lähtö.

Hurjassa voittoputkessa etenevä Välähdys on suomenhevosten ryhmän kova nimi. Ville Korjus on jälleen itse myös rattailla, kuten edellisessä Kouvolan voitossakin.

Avoimen luokan suomenhevosia nähdään myös joulukuussa. Köppinen kiittää -lähtö juostaan tapaninpäivänä. Köppistä itseään ei silloin nähdä starttiviivalla, mutta paikalle Köppinen tulee ilahduttamaan fanejaan. Tämän keskiviikon lähdössä juoksee kaksi hevosta, jotka on kutsuttu Köppinen kiittää -kisaan. 15-vuotiaat Topper ja A.T. Visku ovat hienossa vireessä, ja tähtäin on tapaninpäivälle.

Avoimen luokan lämminveristen Tammatähdessä nähdään aina laadukkaita tammoja, niin myös keskiviikkona. Kolmikko Free Me-Withma-Callela Ladyboss on muodostanut kärkitrion syyskuun ja lokakuun Tammatähdissä. Callela Ladybossin viimeisen huippustartti on Porin St Leger -kisasta, jossa vain Club Nord Elit pysyi edellä.