Kumppanisisältö: Kurasynistä apua nivelvaivoihin

Kurasynistä apua nivelvaivoihin.

Juuso Holttinen

Vuoden 2018 alkupuolella Norjasta Juuso Holttisen talliin muutti viisivuotias ori Ulk Delle Selve. ”Urkilla” oli ollut historiassaan nivelvaivoja, ja ongelmia huonosta ravista johtuen. Kun maaliskuussa 2018 Urkki saapui Jokimaalle, Holttinen treenaamisen ohella huolsi hevosen niveliä huolellisesti. Sitten Holttinen kuuli TRM:n Kurasynistä.

Kurasyn 360x on ravintolisä ruuansulatuksen, tuki- ja liikuntaelimistön sekä immuunisysteemin hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja se sisältää kurkumiinia. Kurkumiini on kurkumasta saatava aine, ja Kurasynin kurkumiini imeytyy jopa 85-kertaa paremmin, kuin tavallisen kurkuman kurkumiini! 50 millilitraa kohden on Kurasynissä 150 milligrammaa hyaluronihappoa, joka on tärkeä aine nivelten hyvinvoinnille. Hyaluronihappo parantaa nivelnesteen voiteluominaisuuksia. Kurasynissä on myös tehokkaita ja luonnollisia antioksidantteja, eikä se sisällä kiellettyjä ainesosia.

Kurasyn sopii kovassa valmennuksessa oleville hevosille, ja helpottaa ennen ja jälkeen stressitilanteiden. Se toimii ylläpitävänä hoitona nivelille ja sopii käytettäväksi vammasta kuntoutumisen aikana. Moni haluttomasti treenaava hevonen on löytänyt avun Kurasynistä. Kun hevosta vaivaavat nivelongelmat, on Kurasyn erinomainen lisä ruokavalioon.

Myös Urkin ruokavalioon lisättiin Kurasyn. Ensimmäinen startti Suomessa Ulk Delle Selvelle oli 9.toukokuuta. Varman voiton lisäksi ori pudotti 1,6 sekuntia ennätyksestään. Erinomainen juoksutahti on tästä vain jatkunut, ja Holttinen onkin tyytyväinen oriin otteisiin.


Tuotetta voi kysyä lähimmältä Wahlstén jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjät löydät täältä.