Loviisan ravikausi jatkuu maanantaina

Loviisan ravikausi jatkuu maanantaina Askola-ravien merkeissä. Askolalaiset yritykset ovat yhteistyökumppaneina illan kaikissa yhdeksässä lähdössä.

Kausalan helluntairaveissa montélähdön voittaneet Nelilyn Fantasy ja Anna Sulin ovat vahvoilla myös Loviisassa. Kuva: Ville Toivonen

Ravit ovat Loviisan kauden toiset. Loviisassa eletään uusia aikoja, sillä keväällä raviradan puheenjohtajaksi valittiin Jan Hansson. Hän myöntää kauden ensimmäisten ravien jännittäneen uutta vetäjää.


”Kyllähän sitä mietti, että mitä on unohdettu”, Hansson nauraa. ”Kaikki meni kuitenkin hyvin. Sää suosi, väkeä oli mukavasti ja ihmiset olivat hyvällä tuulella. Sellaista perinteistä Loviisan ravien meininkiä.”


Urheilupuolella Loviisan maanantain kohokohtia on kuudentena lähtönä ajettava tammalähtö. Siinä voittoa kärkkyvät tiukimmin lupaava Gaiana, kahdesti putkeen voittanut Leemark’s Emma sekä tulosriviään vaarallisempi Memphis Minnie.


​​​​​​​Loviisan ravit käynnistyvät kello 18, mutta jo kello 17.40 järjestetään kuumakengitysnäytös. Maanantain ravien ensimmäisenä lähtönä ajetaan monté- eli raviratsastuslähtö. Siinä suosikin paineita kantaa lajissa hyvin menestynyt Nelilyn Fantasy ohjastajanaan Anna Sulin.


Lisätietoja: Loviisan ravien puheenjohtaja Jan Hansson, 0400 615 770