Magic Monday Forssassa lähiruualla höystettynä

Magic Monday on uusi tapahtumakonsepti raviurheilun parissa, jossa ei vauhtia puutu. Tapahtumassa vieraillaan kahdella raviradalla ja seurataan limittäin ajettavat lähdöt vuoroin Forssasta ja vuoroin Kuopiosta. Magic Mondayt ovat oiva tapata hypätä raviurheilun maailmaan vauhdikkaasti, hyvästä seurasta ja ruuasta nauttien.

Lokakuun viimeisen maanantain Magic Monday tarjoaa oivallisen mahdollisuuden lähteä viettämään iltaa yhdessä ystävien kanssa. Ravintolassa mennään silloin lähiruokaisin lautasannoksin ja parhaan palvelun takaamiseksi toivomme Teidän varaavan paikkanne ravintolasta etukäteen. Ravintolassa seurataan pääsääntöisesti ravi-illan kulkua TotoTV-studiolähetyksen kautta, mutta illan emäntämme sekä juontajamme pitävät sinut kärryillä tapahtumista.

Raveihin sisäänpääsy 5e (alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

  • Magic Monday on spesiaali ravikonsepti, jossa raviradalla palvelut avoinna Ravintola Valtikassa (katsomon 3.kerros). Ulkoalueella avoinna ravinaisten makkaragrilli sekä tallikahvio, jossa Toto-pelipiste.


MENU 29.10.

JUUSTOSTARTTI 8€/15€

-Arctic Milkin Pinja-vuohenjuustoa, olutcheddaria ja marinoitua leipäjuustoa, Orastavan Auringon porkkanahilloa ja Jokioisten Leivän fiilislastuja

PAISTETTUA LOHTA 22€

-Hollandaisekastiketta, Vinnikaisen uunijuureksia, Koivulan paahdettua perunaa ja rucolaa

YRTTIBROILERIA 20€

-Kivikylän yrttimarinoitua broilerinfileetä, punajuuriohrattoa, Vinnikaisen uunijuureksia ja Oksasen puutarhan yrteistä tehtyä pestoa

PUNAVIINIPOSSUA 19€

-Paistettua porsaan sisäfileetä, punaviini-rosrmariinikastiketta, Koivulan paahdettua perunaa ja Vinnikaisen uunijuureksia


Magic Monday-listalta löytyy tuottajista mm. Koivulan Kuorimo, Vinnikaisen Vihannes, Arctic Milk, Orastava Aurinko Oy, Kivikylän Kotipalvaamo, Oksasen Puutarha Oy, Antin Konditoria,...

Raviliiga-eemeli opetuslähdön kautta ravimaailmaan

Pilvenmäki on mukana vuonna 2017 käynnistyneessä Raviliigassa yhdessä SM-liigajoukkue HPK:n kanssa. Varsahuutokaupasta ostettu Callela Exclusive "Eemeli" on treenannut hyvin ja oriin ensimmäinen virallinen kisakoitos nähdään ensi maanantaina, kun Eemeli saapuu opetuslähtöön ennen Magic Monday-iltaa.

Raviliiga-Eemelin kimppaan on vielä mahdollisuus lähteä mukaan eikä vielä valmentaja Ville Mäkelä ole negatiivista sanaa hevosen kehittymisestä sanonut, joten odotukset ovat edelleen korkealla. Opetuslähdön jälkeen ollaan viisaampia nykyhetkestä ja ori tulee todennäköisesti kilpailemaan viralliseen ravilähtöön vuoden 2019 puolella.

Oman raviliiga-osuuden Eemelistä voit ostaa raviliiga.fi/hpk-osoitteesta tai raviradan toimistolta. Yksi osuus maksaa 100 euroa eikä omistajalle tule vuoden 2020 loppuun mennessä muita kuluja.

Raviliiga-Eemeli juoksee opetuslähdön ma 29.10. klo 17.45 (opetuslähdön voi seurata myös suorana Veikkauksen verkkosivujen kautta.