Magic Monday tulee taas Pilvenmäellekin

Magic Monday on uusi tapahtumakonsepti raviurheilun parissa, jossa ei vauhtia puutu. Tapahtumassa vieraillaan kahdella raviradalla ja seurataan limittäin ajettavat lähdöt vuoroin Forssasta ja vuoroin Kuopiosta. Magic Mondayt ovat oiva tapata hypätä raviurheilun maailmaan vauhdikkaasti, hyvästä seurasta ja ruuasta nauttien. Pilvenmäellä ravataan vuoden 2018 puolella kahdesti Magic Monday-tunnelmissa, kun 29.10. ja 3.12. Pilvenmäki-Kuopio-parivaljakkona tarjoavat vauhdikkaan ravikokemuksen.

Ma 29.10. klo 18 Magic Monday

Lokakuun viimeisen maanantain Magic Monday tarjoaa oivallisen mahdollisuuden lähteä viettämään iltaa yhdessä ystävien kanssa. Ravintolassa mennään silloin lähiruokaisin lautasannoksin ja parhaan palvelun takaamiseksi toivomme Teidän varaavan paikkanne ravintolasta etukäteen. Ravintolassa seurataan pääsääntöisesti ravi-illan kulkua TotoTV-studiolähetyksen kautta, mutta illan emäntämme sekä juontajamme pitävät sinut kärryillä tapahtumista.

Varaa paikkasi ja kysy tarjous ryhmällesi: info@pilvenmaki.fi tai p. 0104221490

Raveihin sisäänpääsy 5e (alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

  • Magic Monday on spesiaali ravikonsepti, jossa raviradalla palvelut avoinna Ravintola Valtikassa (katsomon 3.kerros). Ulkoalueella avoinna ravinaisten makkaragrilli sekä tallikahviossa, jossa Toto-pelipiste.


Menu Ravintola Valtikka (ovet avautuvat klo 17)

Juustostartti yhdelle 8e, kahdelle 15e

Paistettua lohta Hollandaisekastikkeella ja uunijuureksilla 22e

Yrttimarinoitua broileria ja punajuuriohrattoa 20e

Porsaan fileetä punaviini-rosmariinikastikkeella 19e

Karitsaburgeri 20e

Omenainen pannacotta 5e

Pähkinä-suklaabrownie 5e

Antin jäätelöt alk. 6e