Mikkelissä St Michel -vauhtiviikonloppu 16. - 17.7.

Mikkelin raviradan kansainvälinen St Michel -vauhtijuhla lähestyy. Tapahtumaan odotetaan 25 000 kävijää viikonlopun aikana, ja sääennusteetkin enteilevät hyvää keliä molemmille päiville.
Mikkelissä mennään viikonloppuna kovaa!

St Michel on vuoden toiseksi suurin ravitapahtuma Suomessa ja se kerää vuosi toisensa jälkeen mahtavan määrän ravien harrastajia, sekä lähialueiden asukkaita nauttimaan ainutlaatuisesta tapahtumasta. Ravipelien jännitys, toimivat palvelut ja vauhdikkaat lähdöt nostavat kesäisen ravitunnelman kattoon.

Supernopealla radalla mennään myös kovaa. Esimerkiksi viime vuonna lähes puolet viikonlopun voittajista juoksi uuden ennätyksensä.

Euroopan parhaat ravurit saapuvat lentokuljetuksella St Micheliin

Viikonlopun päälähtöön St Micheliin on lennätetty hevosia viimeksi vuonna 2011. Tänä vuonna siihen on satsattu ja kansainväliset tähdet Mikkeliin tuova kone lähtee lauantaiaamuna matkaan Deauvillesta Ranskasta. Lennolle nousee lauma ranskanmaan parhaita ravihevosia Un Mec d' Heripren johdolla ja lisäksi kone tekee vielä välilaskun Ruotsissa noutaen kyytiinsä Elitloppet-osallistuja Royal Fighterin. Kone laskeutuu Lappeenrannan lentokentälle viiden aikaan lauantai-iltana.

Oheistapahtumia radalla ja St. Michel Summerfestival

Mikkelin radan vieressä sijaitseva jäähalli on valjastettu ravivieraiden käyttöön. Ravien jälkeen lauantaina siellä ratkaistaan Ravikaraoken Suomen mestaruus. Sunnuntaina kannattaa suunnata jo ajoissa raviradalle, sillä kello 12 Suomipopin aamuista tuttu Hovimuusikko Ilkka esiintyy samaisessa jäähallissa. Tätä ennen julkistetaan uusi ravihevosen valmennuksesta kertova kirja.

St Michel -viikonloppuun kuuluvat myös iltabileet. Väliyön juhlaa vietetään tänä vuonna St Michel Summerfesteillä


Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi tapahtumaan

Ravit on koko perheen tapahtuma ja myös lapsille on järjestetty omaa kivaa. 4H -kerhon Hippo-lastenalueella on mielenkiintoista puuhaa lapsille, sieltä löytyy myös pomppulinna ja ponit ratsastusta varten.

Tapahtumat radalla alkavat lauantaina ponilähdöllä klo 13 ja sunnuntaina ponilähdöllä klo 12. Tervetuloa St Micheliin!


Ravien käsiohjelma verkossa

Lipunmyynti

St Michel