Myy itsesi Elitloppetiin – Raviliiga-osuuksien myyntikilpailu jatkuu 31.3. saakka!

Suomen Hippos järjestää Raviliiga-osuuksien myyntikilpailun maaliskuun 2018 aikana (1.-31.3.2018).
Ja palkinnot ovat hulppeat: Kaksi eniten myynyttä joukkuetta saa kumpikin kaksi kappaletta kahden hengen *Classic Elitloppet-raviristeilyjä (yhden hytin arvo on 870 euroa).

Toisen palkinnoista saa joukkueessa eniten myynyt raviliigalainen ja toisen eniten myyneen radan myynnistä vastaava henkilö (edellyttää palkinnonsaajan myyneen vähintään 30 osuutta).
Lisäksi kaikkien myyntikilpailuun osallistuneiden raviliigalaisten kesken arvotaan yksi A-luokan (2 hengen) risteily (arvo 1050 euroa)!

Toimi näin:

  • Markkinoi Raviliigaa omassa tuttavapiirissäsi, yrityksille, seuroille jne.
  • Ostaja tekee oston normaalisti nettikaupasta ja laittaa lisätietoihin suosittelijan nimen (= sinun nimesi)
  • Kirjaa myös itse ylös saamasi kaupat ja toimita lista ostajista sekä määristä kimpanvetäjälle viimeistään 1.4.2018

Elitloppet on Tukholmassa Solvallan raviradalla vuosittain toukokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä ravikilpailu. Se on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista ravitapahtumista, joka kerää kahden päivän aikana Solvallaan yli 50 000 katsojaa.

* Matkapaketti sisältää 3 yötä kyseisessä hyttiluokassa aamiaisineen, kuljetukset satamasta Solvallaan ja takaisin molempina päivinä (26. ja 27.5.), pääsylipun Elitloppet-tapahtumaan molempina päivinä (26. ja 27.5.) sekä ohjelmaa ja opaspalvelut matkan ajan. Katso lisää raviristeilyt.fi