Näe ja koe Lumiravit 10. - 11.3. parhailta paikoilta - VIP -paketit myynnissä

Ideapark Lumiravit on koko perheen tapahtuma, joka järjestetään Lempäälän Ideaparkissa 10.-11.3. Ensimmäistä kertaa maailmassa ravihevoset kilpailevat kauppakeskuksessa! Ideaparkin kupeeseen rakennetulla ravisuoralla ajetaan lauantaina kilpaa suomenhevosilla ja sunnuntaina lämminverisillä ravihevosilla. Ravilähdöt ovat sekä lauantaina että sunnuntaina Veikkauksen vedonlyönnin kohteina.

Lumiravit tuo Ideaparkiin kymmeniä hevosia ja poneja. Ravien lisäksi ulkotapahtuma-alueella esitellään viikonlopun aikana hevosurheilua sen eri muodoissa. Lähikosketukseen hevosten kanssa pääset muun muassa talutusratsastuksessa ja kärryajelussa ja saatatpa törmätä viikonloppuna poneihin jopa sisällä kauppakeskuksessa. Erilaisessa hevostapahtumassa yhdistyvät kauppakeskuksen tunnelma ja raviurheilun vauhti. Lumiravit ja Ideapark tarjoavat ihasteltavaa, ihmeteltävää ja tekemistä perheen nuorimmista vanhempiin.

VIP-paketteja tapahtumaan on myynnissä rajoitetusti, lunasta nopeasti omasi. VIP-paikoilla nautit tapahtumatunnelmasta Ideaparkin lämmössä herkullisen menun äärellä. Molempiin VIP-paketteihin sisältyy hevosurheiluhenkinen oheisohjelma VIP-alueilla ja elämyksellinen vierailu Lumiravit –tallialueelle, muulta yleisöltä rajatulle alueelle. Pääset kuulemaan raviurheilun huippunimien Lumiravit-tunnelmia.

VIP-paketit ovat myynnissä 4.3.2018 asti.

VIP-ruokailu lauantaina klo 11.30-14
VIP-ruokailu sunnuntaina klo 12.30-15


Lumiravit VIP - 49€/pv


• Myynnissä sekä lauantaille että sunnuntaille
• Sis. buffetin ja alkumaljan
• Ravihenkinen oheisohjelma VIP-tilassa sekä kurkistus kulissien taakse:
opastettu tallialuekäynti muulta yleisöltä rajatulla alueella ravihostien kanssa
• VIP-näytöillä tapahtumastreem – nauti tapahtumasta kauppakeskuksen lämmössä


VIP-ruokailu lauantaina klo 11.30-14
VIP-ruokailu sunnuntaina klo 12.30-15Katso menuTilaukset:

Ravintola.fi –myyntipalvelu
(ma-pe klo 8:00-18:00 ja la klo 10:00-14:00)
puh. 0100 5500 (0,38 € / min + pvm / mpm)
myynti@ravintola.fi