Oulun keväinen vauhtijuhla Number One lauantaina 12.5. klo 14.00

Oulun vauhtiviikonloppu lähtee käyntiin perjantain lounasraveilla klo 12. Lauantaina vauhti on tapissaan kun ratkaistaan Toto76 rivi ja vuoden 2018 Nuber One, niin radalla kuin toto-tiskillä!

Oulun Äimäraution kevätkauden kohokohta on edessä perjantaina ja lauantaina. Number One -vire hiotaan huippuunsa perjantain vauhdikkailla lounasraveilla, jotka käynnistyvät kello 12. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy.

Legendaarinen Äimärautio täyttyy lauantaina tähtiravureista, Jorma Kontion johtamista virtuoosimaisista ohjastajista ja mahtavasta tunnelmasta, kun Toto76-kisat käynnistyvät kello 14. Ennen raveja kuullaan vihjeitä, mielenkiintoisia haastatteluita ja palkitaan menestyjiä, joten paikan päälle kannattaa saapua ajoissa.

Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi lauantain huippuraveihin on naisilla ilmainen sisäänpääsy!

Sprinttimestaruus Number One on kuulunut Äimäraution ohjelmaan erottamattomana osana jo vuodesta 1979. Kunniataulukkoon mahtuu ikimuistoisia ravureita Keystone Patriotista BWT Magiciin. Viime vuonna voiton vei Ranch Kelly uudella rataennätyksellä 11,2.

Tänä vuonna kisaa värittävät nousua kansainväliselle tasolle tekevä ikäluokkamestari ja Seinäjoki Race -nelonen Next Direction, viimevuotisen Killerin Eliitin sankari Top of the World ja maan parhaimmistoon kuuluva Kriterium-ykkönen ja Suur-Hollola-ajon voittaja Express Duo.

Valiodivisioonassa hakee paluuta kultakantaan kohisevassa nousukunnossa kilpaileva vuoden 2015 ravikuningas Jokivarren Kunkku. Vastassa ovat viimekesäinen Suur-Hollola-ajon valtias Tähen Toivomus, elämänsä keväässä kisaava Siirin Älli ja Forssassa väkevästi kakkoseksi kirinyt Vixen.

Hienossa Hopeadivarissa kohtaavat kivikovat Zeus Kemp, Don Juan Sisu, Vic de Luxe, Tessa's Devil ja Bakels Birdland.

Lantmännen Agro Stayer Cupin finaalivoittoa jahtaa karsinnoista historiallisen värisuoran takonut Hollywood Hills. Vastassa on iskukykyinen haastajalauma Vermon valloittaja Bunker Shotin johdolla.

Lauantaina on mukana menossa myös valloittava Oulun Kärppien ja Äimäraution yhteinen Raviliiga-varsa Mercedes Match!

VIP-teltassa taistellaan puolestaan siitä, kuka on Toton Number One. Ilmoittaudu kamppailuun mukaan täällä>>>

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti


*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy