Pilvenmäen finaalilauantai keräsi tähtiä Atupemista Tähen Toivomukseen

Pilvenmäki tarjoilee ravikansalle divisoonafinaalikierroksen eli herkkua tulevana lauantaina. Lähtölistat ovat valmistuneet ja vesi herahtaa kielelle, vai mitä sanotte seuraavista taistelutrioista: Tähen Toivomus-Polara-Ellin Sisu, Atupem-Shadow Of Brisbane- Wilhelm Nash ja Pascha Tilly-Juiceman-Freelancer. Ravipäivän ohjelmassa on taas huomioitu koko perhe.

Paikallisittain menestystoiveet ovat korkealla, sillä edellä mainituissa kolmikoissa on kaksi ”omaa” pollea: Wilhelm Nash Urjalasta ja Juiceman Forssasta. Vakava voitontavoittelija on myös ypäjäläisori Julmin, joka avaa kautensa lähdössä kahdeksan.

Komea ravipäivä päättyy Pilvenmäki Specialin finaaliin. Karsintavoittajista suurimman vaikutuksen tekivät 4-vuotiaat Hightower Comery ja Justine Case. Kotiradan Miss Maverick ei sekään ole ulkona, sillä karsinnassa se ei saanut mitään ilmaiseksi.

Oheisohjelma
Lapsille yleisöalueella kasvomaalausta, keppihevosrata, kevät istutus ja karkki-&pehmisbaari klo 12.30-16

Palvelut
- Alakerran kahviossa kahviopalveluiden lisäksi noutopöytälounas(10e) ja keittolounas (7e) - Baari alakerran kahvion yhteydessä
- Ravinaisten Makkaragrilli palvelee katsomoiden takana leikkikentän läheisyydessä
- Tallikahviossa kahviopalveluiden lisäksi keittolounas(5e)
- Supersuosion saaneet tunnettujen ravipersoonien suosikkipitsat saat tilattua raveissa alakerran kahviosta, tallikahviosta tai sisäänkirjoituksesta (kuljetamme pitsat katoksille sovitusta hevosten taustajoukoille)
- Terassi avoinna mikäli säät suosivat!
- Ravintola Valtikassa seuraat raveja parhailta paikoilta kehutusta lähiruokapöydästä samalla nauttien - Ravintolapaikkojen varaus katsomoravintolat.fi / ravintola@pilvenmaki.fi / p. 0104221493

Liput
10e (alle 16v. ilmaiseksi)
5e (varusmiehet, eläkeläiset, opiskelijat, invalidit)
3e (autokatsomopaikka)
parkki yleisölle ilmainen autokatsomoa lukuunottamatta


Ravintola Valtikka

Ravintola Valtikasta seuraat raveja parhailta paikoilta ja nautit monipuolisesta lähiruokanoutopöydästä ravien lomassa. Ravintolan noutopöytä katettuna klo 13 alkaen. Parhaan palvelun takaamiseksi toivomme ravintolapaikkojen varaamista etukäteen katsomoravintolat.fi, ravintola@pilvenmaki.fi tai p. 0104221493.

Ravintolassa lähiruokanoutopöytä 35,00 €

Valtikan leivät & levitteet (M)

Talon Vihersalaatti & kastike (G,M)

Savulohisalaatti

Marinoidut kasvikset (G, M)

Arctic Milkin juustot

Basilika-perunagratiini (G,L)

Paijan possun täytettyä ulkofilettä (G,L)

Appelsiini-yrttibroileria (G,L)

Ratatouille (G,M)

Omarleivos

Kahvi/Tee