PowerPark on valmiina suureen juhannustapahtumaan - Myr Faksen saapui

​PowerParkin juhannus on valmiina ottamaan vastaan tuhannet juhannusjuhlijat Härmään.


Kolmen päivän tapahtuma sisältää huippuartisteja, tanssia ja kaksipäiväiset Nordic King –ravit vasta valmistuneella raviradalla. Ensimmäiset esiintyjät astuvat PowerParkin lavalle tänään torstai-iltana, jolloin yleisön edessä ovat muun muassa Isac Elliot ja JVG.

PowerParkiin rakennettu raviradan kaksipäiväisten Nordic King –ravien kohokohta on kylmäveristen Nordic King –kilpailu, jossa maailman tämän hetken kovimmat kylmäveriset Jokivarren Kunkku, Vitter ja Månprinsen A.M. kohtaavat ensimmäistä kertaa kauden aikana.Perjantain karsinnoissa Jokivarren Kunkku ja Vitter juoksevat samassa erässä ja toisessa erässä ovat mukana ruotsalainen Månprinsen A.M. ja Norjan edustaja Myr Faksen. Kaikkien on siis selvitettävä tiensä lauantain finaaliin, jossa selviää historian ensimmäinen Nordic King. Voittaja palkitaan kylmäveristen maailman suurimmalla ykköspalkinnolla 50.000 eurolla. Lauantaina PowerParkin uudella kaviouralla ravataan myös valtakunnallinen Toto76 –kierros.

Ensimmäisenä Härmään Nordic King –hevosista saapui myöhään keskiviikkoiltana Pohjois-Norjan ylpeys Myr Faksen. Kokenut matkantekijä oli hyvissä voimissa, vaikka takana oli 14 tunnin automatka. Taustavoimat ihastelivat Härmän olosuhteita.

"Tämä on aivan fantastista. Olemme saaneet todella huippupalvelun kaikilta osin. Enempää emme osaa edes kuvitella ja kuinka uskomattomattomalta uusi ravirata näyttikään", Tone Merete Pettersen Myr Faksenin valmentaja ihasteli torstaina iltapäivällä.

Ruotsalaisen Månprinsen A.M.:n odotetaan saapuvan Härmään torstaina illalla.

Koko perheen juhannuksessa on tarjolla monipuolista viihdettä. PowerParkin huvipuisto on tarjoaa vauhtia ja jännitystä puoleen yöhön saakka juhannusaattona ja –päivänä. Viihdekattaus on huipputasokas – sen takaavat Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, Laura Voutilainen, Agents, Eino Grön, ruotsalainen Donnez ja norjalainen Dansebandet. Esiintyjiä on sekä PowerParkin ulkolavalla että Palace-hallissa.

PowerParkin juhannukseen on bussikuljetukset Seinäjoelta, Kokkolasta, Vaasasta, Ylistarosta, Lapualta ja Kauhavalta. Henkilöautoilla paikalle saapuville on pysäköintiopastus valtatieltä 19. Etäpysäköintialueilta on bussikuljetukset raviradalle. Raviradan ja PowerParkin välillä on maksuton nonstop-kuljetus.

Juhannusaattona ravit alkavat klo 15 ja iltaohjelmaa on klo 18 - 03. Juhannuspäivänä ravien alkamisaika on klo 16 ja iltajuhla klo 18 - 03.

www.powerpark.fi www.nordicking.fi

Lisätietoja,
PowerParkin juhannus: Mikko Kiviluoma, johtaja, PowerPark, puh. 050 383 6651
Nordic King ravit: Pekka Kaidesoja, viestintävastaava, puh. 040 595 0903