Powerparkin perjantairaveissa tavoitellaan kotivoittoa

Pohjanmaan tiivis ravikausi jatkuu perjantaina Powerparkin raviradalla Härmässä. Kisoissa on hyvä mahdollisuus kotivoittoihin, onhan Powerparkin voimahahmo Pekka Lillbackan omasta tallista startissa parikin kovaa menijää.

Pekka Lillbacka jännittää perjantaina omien hevostensa kilpailuja kotiradallaan Powerparkissa. Kuva: Anu Leppänen

Powerparkin ravikauden kohokohta on juhannuksen Nordic King, mutta hyvää raviurheilua riittää heinäkuullekin. Molempien rotujen kovimmissa lähdöissä on viivalla laadukkaita hevosia. Suomenhevosten kovassa aikatasoituksessa kotivoittoa tavoittelevat Wauhti ja Lumi-Hessu. Molemmat omistaa Pekka Lillbacka ja niitä valmentaa Veli-Erkki Paavola.


Helposti voitto ei kotiradalle jää, sillä vastassa on mm. kahden vuoden takainen derbyvoittaja Äänestäjä. Se palasi pitkältä tauolta Suonenjoella, missä ruuna laukkasi alkumatkasta, mutta osoitti kuitenkin vahvaa kuntoa.
Lämminveristen kovassa ryhmässä suurimpia tiukimmin voittoa tavoittelevat Elliot Boko sekä Grand Ale, joka osoitti viime startissaan kovaa kuntoa häiriöstä tulleen alkumatkan laukan jälkeen.


Totoravit Powerparkin radalla alkavat kello 17 ja ponilähtö on ohjelmassa kello 16.45. Illalla Powerparkin PitLane Cafessa esiintyvä muusikko Ilkka Vainio poikkeaa myös raviväkeä viihdyttämässä. Powerparkista raviradalle kulkevat ilmaiset ravibussit.