Ravia ja tanssia Teivon kesäillassa

Perjantaina ravataan ja tanssitaan.

Perinteisen Teivon tiistain lisäksi ravipäivien joukkoon on otettu pari perjantaita. Toinen niistä oli toukokuussa rokkiteemalla ja heinäkuussa kokeillaan uutuutena tanssilavameininkiä.

  • Meiltä on toivottu tanssimusiikkia raviillan jatkoksi ja heinäkuun 13. päivä sitä on luvassa. Ravit alkavat kello 18 ja päättyvät yhdeksän aikaan ja sen jälkeen aloittavat orkesterit. Ravitansseissa esiintyvät Rantavahdit, jotka soittavat Olavi Virran, Topi Sorsakosken ja Kulkukoirien tuotantoa. Illan toinen tanssittaja on SeaStar. SeaStar soittaa tangoa, valssia, jenkkaa ja humppaa. Yhtyeeltä taipuu myös twistit, foxit, bugit ja jivet, joten vauhtiakin riittää, lupaa Teivon toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.


Perjantaina 13. heinäkuuta ajetaan perinteinen Martti Keskisen ajajamestaruus, jossa kisaavat nuoret ohjastajat.
Martti Keskinen on itse vahvasti mukana kilpailun rakentamisessa ja mm. tapaa ohjastajat ennen raveja. Viime vuoden Martti Keskisen Ajajamestaruuden voittanut Santtu Raitala on noussut tämän vuoden aikana Suomen raviurheilun kirkkaaseen kärkeen lainaohjastajana. Myös muut osallistujat ovat jo nimekkäitä voittajia nuoresta iästään huolimatta.

  • Tällaisessa kisassa on merkittävä rooli hevosenomistajilla, jotka ilmoittavat hevosensa mukaan kilpailuun, jossa ohjastajat on jo valmiiksi valittu. Omistajalta ja valmentajalta kysytään hiukan urheiluhenkeä, mutta toisaalta tällaisen kokeilun myötä voi löytyä aivan uusi, taitava ohjastaja omalle hevoselle, valottaa Teivon kilpailusihteeri Heikki Haavisto.


Tänä vuonna Ajajamestaruudesta kisaavat Kimi Pesonen, Taneli Säde, Victor Björkroth, Santtu Raitala, Emma Väre, Jukka Torvinen, Joni-Petteri Irri, Arna Ruohomäki, Olli Koivunen, Olli-Pekka Holopainen, Tamara Skutnabb ja Iivari Nurminen. Kahden osalähdön jälkeen ohjastajat valitsevat ajokkinsa finaaliin saavutettujen pisteiden perusteella.
Martti Keskisen Ajajamestaruudessa ovat yhteistyössä Fincumet, joka lahjoittaa osalähtöihin ja finaaliin palkintoloimet, Tampereen Lihajaloste ja Veljekset Wahlsten muistavat puolestaan kaikkia ohjastajia tuotepalkinnoin. Martti Keskisen ja Teivon lahjoittamat kunniapalkinnot matkaavat finaalin voittaneen ohjastajan kotiin. Perjantain käsiohjelman löydät tästä linkistä http://www.teivo.fi/wp-content/uploads/kasiohjelma.pdf

Ravitanssien aikataulu 13.7.2018
klo 17:00 portit, ravintolat ja anniskeluteltta avoinna
klo 18:00 ravit alkavat
klo 21:00 ravit päättyvät
klo 21:00 Rantavahdit
klo 23:00 SeaStar
klo 00:30 valomerkki
klo 01:00 portit suljetaan