Ravikuningas ja Euroopan mestari Teivon ravikeskuksessa Tammakriterium-raveissa

Teivo juhlistaa 6.7. lauantain Toto76-raveissa Euroopan mestari Mika Forssia sekä ravikuningas Vitteriä ja Svart Stablea. Vitter esittäytyy kolmannen lähdön jälkeen noin klo 15:00.
Vitter ja Mika Forss

Vitterin voittokahvit ovat tarjolla 400 ensimmäiselle Teivon katsomossa. Paikanpäällä on myös selfieseinä, jossa pääsee kuvauttamaan itsensä kuninkaan kanssa Turun voittajaseremonioihin.

Ravipäivän ohjelmassa on kaksitoista lähtöä. Päälähtönä on kovatasoinen Siipiweikot Tammakriterium -finaali, jossa ennakkosuosikit Ratu Royale ja Callela Eliza ottavat toisistaan mittaa.

Ennen päivän Toto76-raveja luvassa on Horze Ylöjärvi Poni-Meeting finaali ja Nuoret radalle –lähtö 2-vuotiaille lämminverisille.

Ravien jälkeen ilta jatkuu kello 21:00 asti. Pianopena Oikarinen ja Antti Solonen viihdyttävät juhlissa ravikansaa musisoinnillaan.

Lapset pääsevät raveihin ilmaiseksi ja tarjolla on muun muassa poniratsastusta, kasvomaalausta ja ilmapalloja. Pöytävaraukset saa tehtyä soittamalla numeroon 03 3154 8352.

Sunnuntaina 7.8. Teivon ravikeskuksessa raviradan keskinurmella kisataan koirafrisbeen SM-kilpailut klo 11.15 alkaen. Samalla Eläinavustaja pitää avoimet ovet ja yleisö pääsee tutustumaan vanhaan totohalliin rakennettuun treenihalliin ja hoitolatiloihin.

LAUANTAIN AIKATAULU

Klo 12:30 ohjelmaa kutsuvieraille
Klo 13:15 Nuoret radalle –lähtö 2-vuotiaille lämminverisille
Klo 13:45 Horze Ylöjärvi Poni-Meeting finaali, josta päivä etenee käsiohjelman mukaisesti