Raviliiga Jukurien Tingaling kilpailee lauantaina SHKL Hevosenomistajapokaalin finaalissa

Lahden Jokimaan raviradalla juostaan lauantaina kaksi suurkilpailua. 2-vuotiaiden lämminveristen SHKL Hevosenomistajapokaalin voittajan voittosumma kasvaa 20 000 eurolla.

Mukana on yksi Raviliigan hevosista, Raviliiga Jukurien Tingaling, jota valmentaa mikkeliläinen Jouni Hilbom. Tingaling on kilpaillut kaksi kertaa, se voitti uransa ensimmäisen lähdön ja oli Hevosenomistajapokaalin karsinnoissa neljäs.


Tingaling ehti ensimmäisenä Raviliigan hevosista kilparadoille ja saa nyt finaalissa vastaansa muita 2-vuotislahjakkuuksia kuten Junnustartti-finaalin voittaneen First Class Ladyn, jota valmentaa Timo Korvenheimo. Korvenheimolla on kolme hevosta Hevosenomistajapokaalin finaalissa.

Lauantaina nähdään myös Jokimaa Tekee Tähtiä -finaali, jonka voittajalle on luvassa 15 000 euron 1. palkinto. Mukana finaalissa on useita tänä vuonna hienosti menestynyttä ja sarjoissaan nousutta hevosta. Yksi niistä on Antti Ojanperän valmentama 4-vuotias Cash No Limit, joka on voittanut 8 kauden 12 kilpailustaan. Jokimaa Tekee Tähtiä -finaalissa huippulahjakkuus tavoittelee viidettä peräkkäistä voittoaan.

Hevosenomistajapokaali ajetaan ravien 8. lähtönä noin klo 16.34 ja Jokimaa Tekee Tähtiä ajetaan ravien 11. lähtönä noin klo 17.39. Ravit alkavat klo 14.


Ravien alussa ajetaan myös B-ponien 4-vuotismestaruus, jossa on mukana viisi russponia kilpailemassa 200 euron 1. palkinnosta.