Raviliigan 2013 hevosten myynti-ilmoitus

Raviliigan 2013 hevoset myydään sääntöjen mukaisesti. Myynti-ilmoitus luettavissa alla.
Sahara Crack It on yksi myytävistä kahdeksasta Raviliiga-hevosesta.

Yhteisomistussopimuksesta:
4-vuotiskauden jälkeen hevonen myydään lehti-ilmoituksella eniten tarjoavalle. Osakkailla on etuosto-oikeus hevoseen samalla hinnalla minkä ulkopuolinen taho on siitä valmis maksamaan. Jos useampi osakas on kiinnostunut ostamaan hevosen tuolla hinnalla, ratkaistaan tulos arvalla.


Myynti-ilmoitus Hevosurheilussa 2.12.2016

Raviliiga 2013 päättyy 31.12.2016 ja seuraavat hevoset myydään Raviliigan 2013 -sääntöjen mukaisesti:

 1. t. Arctic Madonna (Express It – Dolce Merett – Carpe Diem)
 2. t. Golden Luxi (Donerail – Nouvelle Cuisine – Supergill)
 3. t. Grainfield Fanny (Conway Hall – Super Susan Marie – Supergill)
 4. t. Lady Adele (Andover Hall – Lost Marble – Donerail)
 5. r. Oberon (Ganymede – Lil Wonder – Donerail)
 6. t. Pamina Hip (Classic Photo – Princess Gladiator – Valley Victory)
 7. r. Sahara Crack It (Make It Happen – Senorita Smile – Alf Palema)
 8. t. Stone Capes Olive (Like A Prayer – Donna Eligancia – Donerail)


Tarkemmat tiedot hevosista eläinlääkärintodistuksineen sekä yhteystietoineen löytyvät sivulta www.raviliiga.fi.

Myyntiprosessi

Raviliigan 2013 -sääntöjen mukaan hevonen myydään 4-vuotiskauden jälkeen lehti-ilmoituksella eniten tarjoavalle. Osakkailla on etuosto-oikeus hevoseen samalla hinnalla minkä ulkopuolinen taho on siitä valmis maksamaan. Jos useampi osakas on kiinnostunut ostamaan hevosen tuolla hinnalla, ratkaistaan tulos arvalla. Jo yksi osuus luo etuosto-oikeuden. Myös osakkaiden pitää jättää tarjous.

 • Jos korkein tarjous on osakkaan, tarjous jää voimaan ja on hevosen myyntihinta.
 • Jos korkein tarjous on ulkopuolisen, on tarjouksen jättäneillä osakkailla mahdollisuus ostaa hevonen samaan hintaan kuin korkein tarjous. Tällöin tarjouksen jättäneet osakkaat saavat tiedon etuosto-oikeuden käyttämisestä 16.12.2016 ja heidän on jätettävä mahdollinen sitoumus etuosto-oikeuden käyttämiseen 19.12.2016 klo 16.00 mennessä. Mikäli useampi osakas on tähän halukas, ratkaistaan hevosen saaja arvalla.
 • Jos useampi ulkopuolinen jättää korkeimman tarjouksen eivätkä tarjouksen jättäneet osakkaat halua käyttää etuosto-oikeuttaan, ratkaistaan hevosen ostaja arvalla.


Eläinlääkärit tarkastavat hevoset 5.12. – 9.12.2016 välisenä aikana. Hevoset myydään siinä kunnossa kuin ne ovat tarkastushetkellä. Ostajalla on selonottovelvollisuus kaupan kohteena olevasta hevosesta. Myyjän edustajalla on tiedonantovelvollisuus kaupan kohteena olevan hevosen tiedossa olevista ominaisuuksista, myös tarjousajan jälkeen ilmenevistä poikkeamista. Korkeimman tarjouksen jättäneellä on velvollisuus tarkistaa ennen lopullista kaupantekoa, että hevonen on samassa kunnossa kuin tarjousta jätettäessä. Mahdollisista huomioista pitää ostajan heti mainita myyjälle. Koska kyseessä on poikkeuksellinen kauppa, suosittelemme ostajaa teettämään ostotarkastuksen ennen lopullista kaupantekoa. Hevosiin on mahdollista tutustua valmentajan luona tiettynä aikana, katso ajat ja ohjeet www.raviliiga.fi.

Tarjouksen jättäminen

Tarjouksen jättävän tahon on suoritettava ensimmäisestä tarjouksestaan 1000 euron (tarjouksen ollessa alhaisempi, tarjottu summa) vakuusmaksu tilille FI4655390220024763 / Hippolis 15.12.2016 mennessä. Viitteeksi yllä oleva hevosen numero 1-8 / tarjouksen jättäjän nimi. Korkeimman tarjouksen tehneelle taholle tämä maksu toimii käsirahana ja muille tarjoajille maksu palautetaan 5.1.2017 mennessä. Myytävien hevosten hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Tarjouksesta on ilmettävä seuraavat tiedot:

 • Tarjottu hinta euroina
 • Tarjouksen jättäjän etu- ja sukunimi sekä henkilötunnus
 • Postiosoite
 • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
 • Tilinumero ja tilinomistaja
 • Osakkaan on ilmoitettava myös osuusnumero


Kirjalliset tarjoukset on jätettävä 15.12.2016 klo 16 mennessä sähköpostitse erja.mattila@hippolis.fi tai Erja Mattila / Hippolis, Opistontie 10 A 2, 32100 Ypäjä. Tarjouksen saavuttua toimitetaan sähköpostitse (tai sen puuttuessa tekstiviestillä) vahvistusviesti seuraavan arkipäivän aikana. Erja Mattilan lisäksi Raviliigan tarjousprosessia hoitavat Suomen Hippoksen sekä Suomen Hevosenomistajien keskusliiton edustajat. Tarjoukset ja niitä koskevat tiedot jäävät vain näiden henkilöiden tietoon eikä niitä luovuteta edelleen. Tarjous on sitova.

Raviliiga 2013 -joukkueet omistavat hevoset ja ne voivat kilpailla 31.12.2016 saakka. Omistusoikeus hevosiin siirtyy uudelle omistajalle 1.1.2017. Vaaranvastuu ja kustannukset hevosesta siirtyvät samalla, kun hevonen siirtyy ostajan hallintaan, kuitenkin viimeistään 1.1.2017. Hevosen siirtymisestä uuden omistajan osoittamaan paikkaan ja hallintaan sovitaan tapauskohtaisesti tarkemmin edustajiston, valmentajan ja uuden omistajan kesken.

Julkaisemme myyntihinnan ja hevosen lopullisen ostajan nimen sekä mahdolliseen arvontatilaisuuteen osallistuvien nimet asianosaisten suostumuksella.

Lisätietoja myynnistä löytyy www.raviliiga.fi ja Erja Mattila puh. 045 111 7754.
Lisätietoja hevosista antavat valmentajat, yhteystiedot www.raviliiga.fi.

Myytävät hevoset

Klikkaamalla hevosen nimeä löydät siitä lisää tietoa sekä yhteystiedot:

 1. t. Arctic Madonna
 2. t. Golden Luxi
 3. t. Grainfield Fanny
 4. t. Lady Adele
 5. r. Oberon
 6. t. Pamina Hip
 7. r. Sahara Crack It
 8. t. Stone Capes Olive