Raviviikonloppu vietetään Jyväskylässä: Perjantaina lounasravit ja lauantaina Killerin Eliitti

Killerin Eliitti & Toto76-finaalit ravataan lauantaina 9.6. klo 14 alkaen, mutta jo päivää aiemmin pääsee nauttimaan Killerille raviurheilusta lounasravien parissa.

Viime vuonna Killerin Eliitin voiton nappasi Top Of The World rattaillaan Esa Holopainen. Kuva:Helena Hyvämäki-Mäenpää


Perjantain 8.6 ohjelmassa on klo 12 alkaen kuusi totolähtöä. Lounasravit ajetaan korkeilla palkinnoilla, jokaisessa lähdössä voittaja tienaa 800 euroa ja jokaiselle osallistuneelle hevoselle on luvassa vähintään 50 € palkinto.


Lauantain Toto75-finaalit ja Killerin Eliitti ajetaan Jyväskylässä. Kotimaan kovimmat lämminveriset iskevät yhteen 25 000€ ykköspalkinnosta 1640m matkalla ajettavassa Finn-Tack Killerin Eliitti -lähdössä. Eturivistä starttaavat mm. Midnight Hour, jonka alkukausi on faneille jättänyt hieman toivomisen varaa. Hevosta ohjastaa Ari Moilanen. Eturivistä lähtee myös kovat Jontte boy (rata 4) ja Attack Diablo (rata 5), joista jälkimmäistä ohjastaa viikko sitten Elitloppetissa nuorten suomalaisohjastajien profiilia nostanut Santtu Raitala. Takarivistä lähtee puolestaan Kymi GP:n suomalaisedustaja Next Direction.


Killerin Eliitin lisäksi suomenhevosille on luvassa avoin Killerin Kimara -lähtö, joka on myös Valiodivisioonafinaali. Lähdössä kohtaavat mm. Jokivarren Kunkku, Costello ja Pikkukahveli. Lisäksi mukana on myös Vincennesin valloittaja Josveis.

Tasokkaiden hevoslähtöjen lisäksi Killerillä ajetaan kaksi ponilähtöä, joten katseltavaa riittää myös perheen pienimmille.

Lauantain ravit alkaa klo 14.