Royal Fighter ja Jennifer Tillman mukaan St Micheliin

Kaksinkertainen Elitloppet-finalisti Royal Fighter saapuu valmentajansa Per K. Eriksonin kanssa St Michelin vauhtijuhliin 17.7. Myrkynnopeaa oritta ohjastaa Jennifer Tillman, joka saa kunnian olla St Michelin kilpailuhistorian ensimmäinen naisohjastaja.
Royal Fighter / Jennifer Tillman, kuva: Kanal75

”Olen iloinen, että vauhtikestävä hevoseni saa St Michelistä varmasti eturivin lähtöpaikan kun mukana on kahdeksan hevosta. Ja vauhtia on takuulla luvassa. Viimeisessä kilpailussa Kalmarissa Royal Fighter meni ajan 10,5a, vaikka kanssakilpailuja rikkoi renkaan lähtökiihdytyksessä", valmentaja Per K. Eriksson sanoo.

31-vuotias Jennifer Tillman on päässyt urallaan kaksi kertaa Eliloppet -finaaliin Royal Fighterilla..

”Jo kahden vuoden ajan monen asiakkaamme toiveena on ollut saada nimenomaan Royal Fighter St Micheliin. Hyvät esitykset esimerkiksi Elitloppetissa, vauhdikkaat ajosuoritukset ja raviyleisön suosikkeihin lukeutuva valjakko ovat toiveiden taustalla. Meille on todellakin tulossa aivan huippulähtö tänä vuonna", Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen iloitsee.

Ranskasta mukaan ovat tulossa maan kärkihevosista Timoko ja Un Mec d’Heripre. Molemmat voittivat Elitloppet-karsintalähtönsä ja jälkimmäinen sijoittui finaalissa kolmanneksi. Myös Kymi GP:n voittaja espanjalaishevonen Trebol tuo lisää kansainvälisyyttä ja tasokkuutta lähtöön. On mielenkiintoista nähdä, millaisen ennätyksen Trebol tekee huippuvauhtisella mailin matkalla. Suomesta on mukaan kutsuttu toistaiseksi Pekka Korven tallin Twigs Voici, jjoka voitti Vermon St Michel -katsastuksen vakuuttavasti.”

Lue myös: Huippulämminveristen St Michel Mikkelissä 17.7.

Mikkelin ravirata

Lisätietoja,
Kari Tiainen, toimitusjohtaja
Mikkelin Ravirata Oy
Puh. 0500 493 760, kari.tiainen@mikkelinravirata.fi

St Michel 2016
Kansainvälinen St Michel -ajo järjestetään 16.-17.7.2016 Mikkelin raviradalla. Vuonna 1981 perustetusta St Michel –viikonlopusta on vuosien varrella muodostunut yksi kesän suosituimmista ravitapahtumista. Vauhtijuhlassa vierailee viikonlopun aikana noin 25 000 katsojaa ja tapahtuman pelivaihto on n. 2 miljoonaa euroa. St Michel on myös suurin Mikkelissä vuosittain järjestettävä yleisötapahtuma. Raviradan viihtyisät nurmialueet ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat huippu-raviurheilunystäviä läheltä ja kaukaa.