Suomen Hippos on mukana Hevoset –messuilla 7.-8.4.

Jo 10. kerran järjestettävät Hevoset –messut keräävät koko hevosalan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen lauantaina ja sunnuntaina 7.-8. huhtikuuta. Luvassa on paljon eri hevosurheilun lajien ohjelmaa, infoa ja näytöksiä.

Suomen Hippoksen pisteellä voi vierailla koko viikonlopun ajan messuhallissa A ja sunnuntaina Hippos järjestää Hankkija-areenalla paljon mielenkiintoista ohjelmaa.


Pisteellä voit tutustua Rovaniemen kuninkuusraveihin, kuulla lisää raviurheilusta ja vaikkapa ilmoittaa hevosen tietokantaan. Hippoksen jalostusosasto tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä omistajanvaihdosilmoituksen. Pisteellä on koko viikonlopun ajan poni tavattavissa ja hauska arvonta, johon kaikki voivat osallistua.


Hankkija-areenalla on sunnuntaina Suomen Hippoksen järjestämää ohjelmaa 11.15-12.00, mikä pitää sisällään mielenkiintoisen monté-klinikan, Raviliigan esittäytymisen ja hauskan Ponichampionin, jossa päästään tutustumaan paremmin raviponeihin.


Valtakunnallisen varsanäyttelyn finaali järjestetään myös Hankkija-areenalla, kello 15.30-16.00. Areenalle saapuu Teivossa aamulla pidetystä näyttelystä kolmevuotiaiden suomenhevosten kärkiviisikko tuomareiden tarkasteluun.


Nuoret raviammattilaiset Emma Väre ja Joni-Petteri Irri ovat tavattavissa Suomen Ravivalmentajat ry:n esittelypisteellä (A 295) Hevoset -messuilla sunnuntaina 8.4. klo 12-13.


Emma ja Joni-Petteri kertovat raviurheilijan arjesta sekä nuoren ohjastajan polusta poniurheilun kautta raviammattilaiseksi. Vauhdilla nuorten ohjastajien kärkikaartiin nousseet Emma ja Joni-Petteri kertovat myös työskentelystään ulkomailla sekä kokemuksistaan niin Kanadan kuin Ruotsin raviurheilusta.


Koko ohjelma

Hevoset –messut