Suuressa Suomalaisessa Derbyssä riittää ohjelmaa vauvasta vaariin

Derbyssä on paljon mukavaa ohjelmaa ravien lisäksi. Erityisesti perheen pienimmille riittää tekemistä lauantaina.


Lauantain ykköspeli, Toto76, on Derbypäivänä entistä houkuttelevampi, nimittäin voitto-osuuteen lisätään 76 000 euron jackpot. Lauri Hyvönen vetää vihjetilaisuuden ennen ravien alkua podiumilla kello 13.30. Porukkapeleistä kiinnostuneiden tulisi taas suunnata infopisteelle, mistä löytyy porukkapelien lisäksi pelineuvontaa ja Vermo-Shop.

Lauantai-iltana pääsee nauttimaan myös biletunnelmasta kun viimeinen lähtö on tullut maaliin. Noin kello 18. bilebändi Blaster aloittaa Derbyjatkot totohallin uudessa Ravintola Voltissa. Iltabileisiin on ilmainen sisäänpääsy.


Derbyssä on puuhaa myös lapsille

Vermon raveissa pienimmätkin lapsivieraat viihtyvät takuuvarmasti! Ravinuoret ovat järjestäneet lapsille paljon mukavaa puuhaa Derby-raveihin.
Lastenalueelle "vanhan" terassin läheisyyteen ja turvallisesti erilleen muusta ravihulinasta on sijoitettu myös ponitalutusalue, jossa on lapsia varten Vermon Ravikoulun poneja valmiina ratsastuskierrokselle.
Keppihevosten esterata ja oma Derby-kilpailu sekä pomppulinna sijaitsevat myös lastenalueella. Ilmaisia hattaroita on tarjolla 500 ensimmäiselle! Oman kepparin voi tuoda mukanaan tai lainata sellaista Vermon ravinuorilta. Kaikki lastenohjelma on maksutonta. Alle 15-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi raveihin sisään.
Ravinuoret toivottavat kaikki perheen pienimmät lämpimästi tervetulleiksi mukaan Derby-hulinaan!

Vermoon pääsee Leppävaaran asemalta non-stop bussilla. Non-stop bussi Leppävaaran aselmalta (laituri 24) Vermoon kulkee klo 12.30-14.00 välillä. Paluukuljetukset klo 17.30 alkaen. Bussi on ilmainen.

Ravibussit liikennöivät myös muualla lähialueella, tarkemmat tiedot tästä.