Tangoravit torstaina 12.7. klo 18

Torstaina ravataan Seinäjoella keskikesään lähtemättömästi kuuluvat Tango-ravit. Ilta alkaa kello 17:45 ponilähdöllä. Totolähtöihin edetään kello 18, ja illan ohjelmassa on yksitoista tasokasta taistoa. Nyt ei olla hiljaa yössä, vaan ravataan täyttä kesäisessä illassa!

Ilta alkaa mielenkiintoisella suvukkaiden ja kyvykkäiden lämminverialoittelijoiden täydellä voltilla. Toisessa lähdössä taistelevat puolestaan suomenhevoset Tammasarjan muhkeasta ykköspalkinnosta. Suosikin paineet kantaa Tapio Perttusen tallin lupaus Ciiran Tähti.

Kolmannessa lähdössä ottelevat nelivuotiaat oriit ja ruunat Kasvattajakruunun alkuerässä. Kuopio Stakes-kakkonen, olympia-voittaja Iivo Niskasen osaomistama Cameron Evo saa vastaansa nousevat ja nälkäiset haastajat.

Nelivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu-alkuerä ajetaan myöhemmin illalla. Viivalla ovat ikäluokan kärkitammat EL Fitzgerald, Lily's Star, May Rose, Käthy ynnä muut.

Lämminveristen ykkössarjan tähtenä loistaa T.Rex. Maan ykkösravureihin lukeutuvaa ”Petoa” painaa pakki, mutta ruuna lie silti monen varmavalinta Toto5-peliin.

Ravien loppupuolella nähdään suomenhevosten illan huippuhetket. Jo 17. kertaa ravattavan Racing Murto-ajon voitosta käydään kova vääntö Gillanin, Kasturon ja kumppaneiden kesken. Rodun kovimmassa voltissa palaa paussilta puolestaan voitokas Maisema.

Laatua riittää ravien loppuun saakka, sillä illan päätöslähdössä iskevät yhteen menestyksekkäät Gold Narva, Tribestream, Westcoast Huey, Empire Shark ja Titan AS.

Kuskeista paikalla on Pohjanmaan parhaimmisto ja valtakunnan eliitti Mika Forssin, Ari Moilasen, Santtu Raitalan, Tapio Perttusen, Seppo Markkulan ja Tommi Kylliäisen johdolla.

Ravintola Troikka on suljettu kesän ajan, mutta Pruuni palvelee tuttuun tapaan. Ruokamme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Varaa oma paikkasi ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Kesäistä vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa ravaamaan tangon tahtiin!