Teivon loppukesä huipentuu useiden finaaleiden värittämiin Lauantairaveihin 17.8!

TAMMAKRITERIUMIN, PIMARA CUPIN ja pRIX ETOILEN FINAALIT RATKOTAAN TEIVOSSA 17.8.

Päivän aikana ratkotaan mm. 3-vuotiaiden tammojen paremmuus Delete Tammakriterium -finaalissa, jonka ykköspalkinto on tavoittelemisen arvoinen 30 000€! Kilpailun voittoa tavoittelevat maan parhaat 3-vuotiaat tammat ME-tamma Edwina Ordenin ja Raviliiga Oulun Kärppien Mercedes Matchin johdolla. Pimara Cupin finaalissa hevoset lähtevät lähtöauton takaa peräti kolmesta rivistä ja voittoa hakevat mm. hirmukuntoiset Kati Lindsbergin Wicasa Sioux sekä kotiradan Hannu Korven Grainfield Aiden. Päivän ensimmäinen lähtö on montén Prix Etoile -finaali, jossa voittoa metsästästävät 16 ratsukkoa. Myös muissa lähdöissä riittää jännitettävää.

Kilpaileminen ei rajoitu pelkästään ravihevosiin, lauantaina kisaavat myös keppihevoset juuri ennen ravien alkua klo 13.50! Kepparikisoihin voi ilmoittautua joko etukäteen teivo@teivo.fi tai paikanpäällä klo 13 alkaen. Kepparikisojen lisäksi lapsille ohjelmassa myös Tampereen hevosklinikan keppariklinikka, kepparirata, poniratsastusta, hoitoponi, aasi sekä lastenpisteellä askartelua ja muuta kivaa puuhaa.

Ravintola Grand Prix tarjoaa upean elämyksen ravien ja herkullisen ruuan parissa. Varaukset numerosta 03-3154 8347 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi.

Pääsyliput 10€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

​​​​​​​Lue lisää teivo.fi.

Tervetuloa!

ME-Tamma Edwina Orden haastaa lauantaina Raviliiga Oulun Kärppien Mercedes Matchin.