Teivossa tiistaina 18.10. Roosa nauha –ravit klo 18:00 alkaen

Teivo tukee Roosa nauha -keräystä ja illan kaikki ohjastajat ajavatkin Roosa nauha -rintapielessään. Myös voittajahevoset saavat roosan nauhan.

Vuoden 2016 Roosa nauhassa on samoja tähtiä ja sydämiä, joita sen suunnittelija Michael Monroe laittaa allekirjoitukseensa. Ne symboloivat positiivisuutta. "More is more. Too much ain´t enough. Enemmän nauhoja, enemmän varoja syöpätutukimukselle ja - neuvonnalle" , Monroe kannustaa. Rintasyöpään sairastuu yli 5000 naista vuodessa. Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää rintasyöpätutkimusta ja vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa.


Pikkujoulut kannattaa juhlia Teivon raveissa tiistaina 22.11.

Teivossa tehdään lokakuussa ravintolaremppaa Grand Prixissä ja uutta baaria koeajetaan kunnolla Äijä-teemalla tiistaina 22.11. klo 18 alkaen. Tulkaa porukalla viettämään pikkujoulua! Illan isäntänä on vauhdikas Sami Sandberg, ravintola Grand Prixissä noutopöytä miesten makuun ja ohjelma ei jätä ketään kylmäksi edes marraskuun illassa: paikalla ovat Miss Ylöjärvi -kisan tytöt ensimmäisessä virallisessa esiintymisessään sekä tanssiryhmä Lamourette’s. Ja naisillehan äijäilta on hauskinta pikkujouluviihdettä! Vielä yrityspaketteja myynnissä hintaan 25 e/hlö.


Teivon lauantait yrityksille 17.12.16 ja 7.1.17

Teivossa ravataan T76-ravit lauantaina 17.12.16 finaaleiden merkeissä: hevosille on finaalit, mutta myös toto-SM finaali ratkotaan Teivossa. VIP ravintola DeLuxe on jo loppuunmyyty, mutta vielä mahtuu ravintola Grand Prixin puolelle. Ne Teivon parhaat paikat, uuden baarin alapuolella, ovat vielä myynnissä! Sohvaryhmään mahtuu 8 henkeä ja niitä tulee neljä.

Lauantaina 7.1.17 ravataan uuden Veikkauksen ekat lauantain ravit eli kannattaa varata paikat historialliseen tapahtumaan jo nyt. Pelissä on toivottavasti kunnon panokset!

Lauantaina 17.12.16 ja 7.1.17 ravintola Grand Prixin paketti maksaa 45 e (noutopöytä, yksi ruokajuoma, käsiohjelma, sisäänpääsyt).

Lauantaina 7.1.17 ravintola DeLuxen VIP-paketti ruokailuineen ja juomineen 122 e/hlö.

Räätälöimme yrityksellenne toiveidenne mukaisen ravielämyksen, johon voi kuulua loimilähtö, tallivierailu, glögit tallikahviossa, peliopastusta.

Ota yhteyttä ja tavataan Teivossa!

Päivi Lehtonen
puh. 040 779 5583
paivi.lehtonen@teivo.fi


Päivi Mustajärvi
puh. 03 3154 8314
paivi.mustajarvi@teivo.fi