Timo Nurmoksen elämäkerta ilmestyy syksyllä

Ravivalmentaja Timo Nurmoksen elämäkerta julkaistaan marraskuussa. Nurmos on yksi Euroopan kuumimmista valmentajanimistä voitettuaan tammikuussa 450 000 arvoisen Prix d´Amerique -kilpailun tallinsa Readly Expressillä.

Timo Nurmos on lähtöisin Kemistä ja toiminut ravivalmentajana Ruotsissa vuodesta 2002 lähtien. Hänen saavutuksiinsa kuuluu mm. kahdeksan Kriterium-voittoa ja seitsemän Derby-voittoa Suomessa ja Ruotsissa.

”Timosta täytyy tehdä kirja siitä syystä, että hän on paitsi menestynyt valmentaja myös moniulotteinen henkilö. Hänessä on hyvin paljon sekä kansanmiestä että suurta filosofia”, ravikuningas Vieskeristä viime vuonna kirjan tehnyt Harri Lind toteaa.

Timo Nurmos kertoo harkinneensa kirjaprojektiin lähtöä muutaman viikon. ”Ruotsissa minulta on kyselty oppikirjatyyppistä teosta, mutta se on varmaan jäänyt johonkin hautumaan. Ehkä elämäkerrassani on sitten jotain sellaista, joka ihmisiä voi kiinnostaa”, kovaan työntekoon uskova valmentaja sanoo.

Kirjan tarina ulottuu Nurmoksen lapsuudesta tulevaan toukokuuhun ja Elitloppet-kilpailuun, jossa Readly Expressiin kohdistuvat odotukset ovat korkealla.

Teoksen kustantaa Suomen Hevosurheilulehti Oy.

Haastattelupyynnöt: Harri Lind 0400 730 969 ja Timo Nurmos +46703198866