Vermon keskiviikon Toto65-ravien tähtinä Välähdys ja Twigs Voici

Kuninkuusravien väriläiskä Ville Korjuksen silmäterä Välähdys ja Pekka Korven tallin eliittitamma Twigs Voici ovat keskiviikon Toto65-ravien suurimmat nimet.

Ville Korjuksen silmäterä starttaa kakkoskohteessa ykkösradalta. Välähdys teki Turun kuninkuuskilpailusta kilpailun. Korjus ajoi ennakkoluulottomasti heti lauantain 2100 metrlliä, ja Välähdys oli hyvä neljäs. Valitettava laukka sunnuntain ensimmäisellä matkalla maililla pudotti Välähdyksen kirkkaimman kruunun tavoittelusta. Päätösmatkalla 3100 metrillä Välähdys näytti taas luokkansa ja venyi voittoon. Välähdys on yksi siitä nuoresta kaartista, joka tavoittelee seppelettä ensi vuonna Vermon Kuninkuusraveissa oikein tosissaan.

Twigs Voici on ollut mukana kolmessa suuressa kansainvälisessä lähdössä Seinäjoki-Race, Finlandia-Ajo ja St Michel. Keskiviikkona Twigs Voici kohtaa Tammatähdessä monta tuttua kilpasiskoa, Amazing Soul etunenässä. Ranch Kelly oli pitkään ehdolla myös Solvallassa ajettavaan tammojen EM-kisaan. Ranch Kelly jäi iloksemme kisaamaan Suomeen ja Vermoon. Finn-Tack Cupin karsintalähdöt ovat myös Toto65-kohteina. Agnese on tammojen karsinnan suosikki. Oriiden/ruunien puolella on erittäin tasainen lähtö.

Twigs Voici ja Pekka Korpi Vermon voittojuoksu kesäkuussa 2016.